Howtomo
Artboard 2.png

Haluan tehdä yhteistyötä

 

Howtomon kumppanit

Howtomo tekee tiiviisti yhteistyötä yritysten, yhteisöjen ja muiden organisaatioiden kanssa. Aktiivinen naisverkosto tarjoaa mielenkiintoisia yhteistyömahdollisuuksia yrityksille. Howtomon naiset ovat motivoituneita oppimaan lisää ja kehittymään omalla urallansa. He ovat mielipidevaikuttajia. 

 

web_7.png

Haluaisitko tarjota omaa tilaasi howtomon koulutuksiin?

Howtomon koulutukset järjestetään eri yritysten ja yhdistysten tiloissa.

Tiloja tarjoamalla organisaationne saa näkyvyyttä itse tapahtuman lisäksi Howtomon eri medioissa.

Koulutuksen alussa organisaationne työntekijät voivat kertoa lyhyesti yrityksen toiminnasta, esimerkiksi palveluistanne tai rekrytointitavoistanne.


web_9.png

Haluaisitko kirjoittaa howtomon blogiin?

Howtomon blogi on jatkoa koulutuksille. Sisältö kertaa koulutusten oppeja ja tuo esiin uusia näkökulmia. Myös yritykset voivat saada näkyvyyttä blogissa.

Haluaisitteko kirjoittaa opettavan how to -postauksen? Onko yrityksessäsi sellaista osaamista, josta naiset voisivat hyötyä työelämässä? Tai haluaisitteko kertoa yhden työntekijänne uratarinan ja kertoa millaista oraganisaatiossanne työskennellä?

Voimme auttaa yritystänne sisällön tekemisessä. 


Ota yhteyttä ja ideoidaan yhdessä!

Me olemme nuori verkosto ja kasvamme nopeasti. Tavoitteemme on, että Howtomo-koulutuksia järjestetään vielä tänä vuonna kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Kauttamme tavoitatte ison joukon motivoituneita naisia – kenties tulevia työntekijöitänne, asiakkaitanne tai yhteistyökumppaneitanne.

Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta. Ideoidaan ja kasvetaan yhdessä!

 
Millaista yhteistyötä toivoisit howtomon kanssa? *