Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Howtomo Kuopio: Valokuvat yritysilmeen sieluna

  • RPS Brewing 3 Siikaranta Kuopio, 70620 Finland (map)

VALOKUVAT YRITYSILMEEN SIELUNA

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, visuaalinen ilme auttaa korostamaan brändin identiteettiä ja haluttuja mielikuvia. Eheän kuvamaailman rakentaminen ja yritysilmeen mukaisten kuvien suunnitteleminen ovat jokaisen markkinoinnin / viestinnän kanssa tekemisissä olevan naisen must-have arsenaali työkalupakissa. Illan aikana kuulet, kuinka voit tukea yritysidentiteettiä kuvamaailman kautta, sekä saat konkreettisia käytännön vinkkejä kuvien suunnitteluun, ottamiseen ja muokkaamiseen - välineestä riippumatta. Opit myös, kuinka pienillä ja yksinkertaisilla toimilla saat loihdittua laadukkaita ja huoliteltuja kuvia. Somekuvat, verkkokauppakuvat, yritysilme... you name it! Vinkit voit varmasti viedä suoraan käytäntöön. Koulutus soveltuu kaikille valokuvaamisesta ja kuvan kautta välitetystä viestistä kiinnostuneille!

OHJELMA

Klo 17.00 Ovet auki, tervetuloa verkostoitumaan kahvin merkeissä jo ennen koulutuksen alkua!
Klo 17.30 Howtomon esittely
Klo 17.35 Tervetuloa RPS Brewingiin!
Klo 17.45 Tiina Haring, Valokuvat yritysilmeen sieluna
Klo 19.30 Koulutus päättyy

KOULUTTAJA

Kouluttaja Tiina Haring on neljällä lapsella varustettu huippu valokuvaajaäiti. Tiina pitää ihmisten kohtaamisesta ja erilaisten tarinoiden kuvittamisesta. FineArt -muotokuvaus sekä lasten kuvaaminen ovat lähellä Tiinan sydäntä. Tiina inspiroituu myös mm. suomalaisesta outoudesta, menestymisestä sekä luonnosta. Valokuvaajana Tiina on saanut useita kansallisia ja kansainvälisiä palkintoja. Viimeisimpinä vuosina Tiina on toiminut ammattivalokuvaamiseen keskittyneiden kilpailuiden ja arvonimihakujen tuomaristossa. Tällä hetkellä Tiina on Suomen kokenein kansainvälinen tuomari ammattivalokuvaamisen alueella.

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu Facebookissa olevan tapahtuman kautta. https://www.facebook.com/events/2056439764638291/

Ilmoittautumislinkki avataan tapahtumassa maanantaina 8.1. klo 9.00!

Earlier Event: December 14
Espoo: Itsensä johtaminen lempeydellä
Later Event: January 18
Howtomo Webinaari: Elämäsi Vuosi 2018