Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

HKI: Röyhkeyskoulu

  • Grape People 1 Tallberginkatu Helsinki, 00180 Finland (map)

Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Howtomon koulutuksissa naiset opettavat toisiaan – aiheesta kuin aiheesta, missä vain ja aina ilmaiseksi. Howtomo antaa kaikille naisille mahdollisuuden verkostoitua sekä vahvistaa omaa osaamistaan joko kouluttajan tai koulutettavan roolissa. Ilmoittautuminen alkaa ma 30.10.2017 klo 9.00 Facebook-tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuteen mahtuu 25 henkilöä.

RÖYHKEYSKOULU

Röyhkeyskoulu on luentomuotoinen tapahtuma, jossa herätellään naisia kunnioittamaan omaa osaamista ja opetellaan ottamaan omaa paikkaa haltuun. 

KOULUTTAJA

Jenni Janakka on freelancer kirjoittaja ja puhuja. Hän on mm. luennoinut naisverkosto Howtomolle otsikolla "Naisen häpeä -ja vitut siitä". Tällä kertaa keskitytään tunnistamaan, miten jokaisessa muijassa asuu "kiltti tyttö" ja kuinka se rajoittaa mahdollisuuttamme toteuttaa omaa potentiaalia. Kun tämä on tiedostettu, voimme laittaa röyhkeästi rinnan rottingille ja toimia toisin.

Jenni Janakka on näyttelijänä uransa aloittanut ja sittemmin kirjoittamiseen rakastunut taiteilija. Työssään hän tutkii paljon kulttuurin tarjoamia käsityksiä ja stereotypioita siitä millaista on olla nainen tässä ajassa. Kulttuurilla Jenni tarkoittaa kaikkea sitä mitä on ympärillämme, se mitä vanhemmat siirtävät lapsilleen, ystävät toisilleen, mikä täyttää älypuhelimenme, mistä lauletaan ja runoillaan. Jenni pyrkii tarjoilemaan teräviä, oivaltavia ja hauskoja ajatuksia mehukkaasti ja nautittavasti.

Koulutus järjestetään Grape Peoplen toimistolla Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1, Helsinki keskiviikkona 8.11. klo. 17.30-19.30. Paikalle voi saapua verkostoitumaan jo 17.15 alkaen.

Later Event: November 14
Turku: Motivaation mahti