Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Parempi minä

  • Kauppakatu 9 A 1, 60100 Seinäjoki (map)

Koulutuspaikkakunta: Seinäjoki

Howtomon koulutuksissa naiset opettavat toisiaan – aiheesta kuin aiheesta, missä vain ja aina ilmaiseksi. Howtomo antaa kaikille naisille mahdollisuuden verkostoitua sekä vahvistaa omaa osaamistaan joko kouluttajan tai koulutettavan roolissa.

Ilmoittautuminen alkaa ma 16.10.2017, klo 16.00 Facebook-tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaan mahtuu 12 henkilöä.

PAREMPI MINÄ

Miten minä voisin vahvistaa omaa johtajuuttani? Millaisia työkaluja siihen on jo olemassa?

Käymme ytimekkäästi ja innostavasti läpi, miten jokainen meistä voi vahvistaa omaa johtajuuttaan ja sitä kautta löytää tekemiseensä mielekkyyttä, voimaa ja onnistumista. Tutustumme Googlessa kehitettyyn SIYLI-ohjelmaan (Search Inside Yourself Leadership Institute), joka perustuu tunnetaitoihin, neurotieteeseen ja mindfulness –pohjaiseen työskentelyyn. Pääset kokeilemaan muutamaa käytännönläheisestä työkalua ja jakamaan kokemusta muiden kanssa.

OHJELMA

Klo 16.45 Ovet aukeavat
Klo 17.00 Howtomon esittely
Klo 17.10 Parempi minä
Klo 19.00 Päätös

KOULUTTAJA

Piia Tulisalo on kokenut bisnespsykologi ja kansainvälisen sertifikaatin omaava ammatticoach (ACC, Certified Business Coach Master®). Hänellä on lähes 20 vuoden monipuolinen yrittäjäkokemus erilaisista kehittämis-, koulutus-, coaching- ja konsultointitoimeksiannoista. Toiminta-alueena on ollut pääosin Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alue, siellä toimivat pk-yritykset ja julkiset yhteisöt.
Asiakkaiden kautta on löytynyt innostus kasvuyrittäjyyteen, strategiseen johtamiseen ja tulevaisuuden ennakointiin. Piiaa kiinnostaa erityisesti ihmisissä ja organisaatioissa olevan potentiaalin vapauttaminen ja uudistumisen mahdollistaminen. Kiitosta on tullut innostavasta ja käytännönläheisestä otteesta.
Onnistuneen yhteistyön tuloksena avainhenkilöiden ote ja näkemys omasta työroolista selkiytyy, johtamiskäytännöt tarkentuvat ja organisaation tavat toimia uudistuvat. "Lupaan oivallusta johtajuuteen."

http://www.prover.fi/
http://www.bci.fi/
http://www.yrityskauppapalvelut.fi/

SIJAINTI
Prover Oy, Kauppakatu 9 A 1, 2. krs, käynti Wipperin ja Kuva Seppälän liikkeiden välissä olevista ovista. Ovet avataan summerilla.

TERVETULOA!

Piia Tulisalo

Piia Tulisalo

Earlier Event: October 18
Tarina viestinnän välineenä
Later Event: November 1
LAHTI: Kaikki irti Instagramista