Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Pori: Miten selvitä ruuhkavuosista?

  • Muotitavaratalo Ratsula 17 Antinkatu Pori, 28100 Finland (map)

Koulutuspaikkakunta: Pori

Howtomon koulutuksissa naiset opettavat toisiaan – aiheesta kuin aiheesta, missä vain ja aina ilmaiseksi. Howtomo antaa kaikille naisille mahdollisuuden verkostoitua sekä vahvistaa omaa osaamistaan joko kouluttajan tai koulutettavan roolissa. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 16.11. klo 9 Facebookissa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuteen mahtuu 20 henkilöä.

MITEN SELVITÄ RUUHKAVUOSISTA?

Lähes jokaisella meistä on vaikeuksia selvittää yhtälö, jonka muuttujia ovat perhe + työ ja/tai opiskelu + puoliso tai sellaisen kaipuu + muiden harrastukset + “oman” ajan puute. Miten vältetään hulluksi tuleminen? Onko tästä edes mahdollista selvitä tyylillä? 

Tule kuulemaan parhaat ajanhallintavinkit, poimimaan NLP-keinot kiireentunteen kesytykseen ja tunnistamaan ne hetket, joissa voit oikeasti olla läsnä. Koulutuksessa paljastuu myös, mistä ja miten ruuhkavuosinaisen onni löytyy. Nyt on vertaistukea tarjolla!

OHJELMA

Klo 16.45 Ovet aukeavat
Klo 17 Howtomon esittely
17.05 Muotitavaratalo Ratsula esittää
17.10 Koulutus alkaa

KOULUTTAJA

Johanna Palmgren (s. 1980) on heittäytymisen ja epämukavuusalueella elämisen asiantuntija. Hän tekee toista työpäivää Rajalan huushollissa, jonka arjessa vaikuttavat erityisesti urheiluun intohimoisesti suhtautuva aviomies, kaksi teini-ikäistä bonuslasta, yksi koululainen, yksi tarhaikäinen sekä luonnollisesti samassa pihassa asuva anoppi. Ruuhkavuosikokemusta on takana kohta 15 vuotta.

Akateemiselta taustaltaan kouluttaja on viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntija ja työskentelee opettajana ammatillisessa oppilaitoksessa.