Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Howtomo Seinäjoki: Mindfulness

  • Etelä-Pohjanmaan Steiner-koulu 10 Simunantie Seinäjoki Finland (map)

Koulutuspaikkakunta: Seinäjoki

Howtomon koulutuksissa naiset opettavat toisiaan – aiheesta kuin aiheesta, missä vain ja aina ilmaiseksi. Howtomo antaa kaikille naisille mahdollisuuden verkostoitua sekä vahvistaa omaa osaamistaan joko kouluttajan tai koulutettavan roolissa.

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 30.11. klo 14 Facebook tapahtumakalenterissa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova.

MINDFULNESS

Mitä hyötyä mindfulnessista on? Millaisia harjoitteita on olemassa? Voiko niitä tehdä yksin?

Mindfulness –hyväksyvä, tietoinen läsnäolo – auttaa tuomaan huomion siihen, mitä on tässä ja nyt, havainnoiden. Mindfulness auttaa tutkitusti stressin- ja kivunhallintaan, voi parantaa unta, vahvistaa kehotietoisuutta ja terveyttä, antaa keinoja kohdata negatiivisia tunteita, vähentää murehtimistä ja tukee myönteisten tunteiden, kuten ilon, kiitollisuuden ja myötätunnon lisääntymistä.

Koulutuksessa saadaan kokemuksellista ja tiedollista tuntumaa siihen, mistä mindfulness-MBSR:ssä on kysymys. Pääset tekemään hyväksyvän, tietoisen läsnäolon harjoituksia sekä jakamaan kokemuksia toisten kanssa. Pääset rakentamaan siltaa itsestä huolta pitämiseen arjen moninaisissa haasteissa.

HUOM! Ota mukaasi joogamatto tai jokin muu alusta.sekä vesipullo.

Koulutukseen mahtuu 20 henkilöä.

OHJELMA
Klo 17.00 Etelä-Pohjanmaan Steiner esittely
Klo 17.10 Howtomon esittely
Klo 17.20 Mindfulness
Klo 18.20 Tauko
Klo 18.30 Mindfulness
Klo 19.10 Päätös

KOULUTTAJA
Kouluttajana toimii Maria Mäkelä. Hän on valmistunut psykologian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta v. -03. Työura alkoi perheneuvolasta, jossa työskenteli nelisen vuotta. Sieltä hän siirtyi kansanopistoon psykologian opettajaksi ja opintopsykologiksi. Syksyllä -16 hän aloitti työterveyspsykologina Terveystalossa. Hän on kouluttautunut mindfulnessiin pitkän kaavan mukaan: ensin opiskelemalla mindfulness-tunnetaitovalmentajaksi, sitten 2-vuotisessa koulutuksessa Suomen pioneeri Leena Pennasen johdolla (mindfulness-ohjaaja CFM). Kouluttaja on kokenut mindfulnessin vaikuttavuuden omassa elämässään ja myös hänen kursseillaan käyneiden kokemusten kautta.

SIJAINTI: Etelä-Pohjanmaan Steiner-koulu, 4. krs, Simunantie 10, 60200 Senäjoki (kartta kommenteissa)

Ei kahvi tms. tarjoilua.

Maria Mäkelä

Maria Mäkelä