Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

HKI: Merkityksellisyys ja aitous tarinankerronnassa

  • Era Content 6 Kornetintie Helsinki, 00380 Finland (map)

Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Howtomon koulutuksissa naiset opettavat toisiaan – aiheesta kuin aiheesta, missä vain ja aina ilmaiseksi. Howtomo antaa kaikille naisille mahdollisuuden verkostoitua sekä vahvistaa omaa osaamistaan joko kouluttajan tai koulutettavan roolissa. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 30.10. klo 8 Facebook-tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuteen mahtuu 20 henkilöä.

MERKITYKSELLISYYS JA AITOUS TARINANKERRONNASSA

Kaikki puhuvat nyt merkityksellisyydestä ja aitoudesta markkinoinnissa ja sisältöjen tekemisessä. Mutta miten niistä pidetään kiinni? Ja mitä niillä saavutetaan? Tässä koulutuksessa opit, minkälaiset menetelmät ja prosessit ovat hyviä apukeinoja tarinankerronnan suunnittelussa. Tämä koulutus on sinulle, joka haluat kehittää ammattitaitoasi kerronnantekijänä tai tilaajana.

OHJELMA

Koulutus järjestetään 7.11.2017 klo 17–19 Era Contentin toimistollav, Kornetintie 6 C.
Olet tervetullut paikan päälle klo 16:40 tutustumaan muihin ihmisiin ja kahvittelemaan.

KOULUTTAJA

Riitta Pollari perusti kolme vuotta sitten yhtiökumppaneidensa kanssa sisältötoimisto Era Contentin. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 20 ihmistä. Riitta on työskennellyt myös toimittajana ja toimituspäällikkönä eri aikakauslehdissä. Hän on toiminut myös Me Naisten päätoimittajana sekä Sanoma Magazinesin kustantajana. Tiedottajana hän on työskennellyt Kehitysvammaliitossa.

Earlier Event: November 7
PORI: Yritysmuotona osuuskunta
Later Event: November 8
HKI: Röyhkeyskoulu