Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

LAHTI: Kaikki irti Instagramista

  • Lahti Desing Center 11 Päijänteenkatu Lahti, 15140 Finland (map)

Koulutuspaikkakunta: Lahti

Howtomon koulutuksissa naiset opettavat toisiaan – aiheesta kuin aiheesta, missä vain ja aina ilmaiseksi. Howtomo antaa kaikille naisille mahdollisuuden verkostoitua sekä vahvistaa omaa osaamistaan joko kouluttajan tai koulutettavan roolissa. 

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 18.10.2017 klo 9 Facebook-tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuteen mahtuu 25 henkilöä.
 

MAHDOLLISUUKSIEN INSTAGRAM - VAIKUTTAJAMARKKINOINNIN KEINOT BRÄNDINÄKÖKULMASTA KÄSIN

Instagram on noussut Suomen yhdeksi suosituimmaksi somekanavaksi ja käyttäjämäärissä mennyt ohi Twitterin. Koulutuksessa sukelletaan Instagramin koukuttavaan ja vaikuttavaan maailmaan. Mistä Instagramissa on kyse, miten kanava toimii ja miten siellä voi vaikuttaa sekä vaikuttua? Kouluttaja jakaa omat vinkkinsä Instagramin käyttöön, kertoo käytännönläheisesti eri toiminnallisuuksista sekä antaa keinoja, joilla yritykset voivat lisätä brändinäkyvyyttänsä. Koulutus sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut Instagramista, joko yksityisenä henkilönä tai yrityksen markkinointivastaavana. 

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Annamaria Väliklemelä, äiti, vaimo, urheiluhullu ja HR:n sekä markkinointiviestinnän moniottelija. Anna syttyy hyväntekeväisyysprojekteihin ja brändiasioille. Hän tykkää pistää lusikan soppaan ja hypätä ulos mukavuusalueeltaan. Näin tapahtui myös marraskuussa 2015, jolloin Anna perusti Instagram tilin LifeLikeVinon, jolla on tällä hetkellä huimat 48 000 seuraajaa.

Koulutus alkaa keskiviikkona 1.11.17 klo 17:30 Lahti Design Center:in tiloissa Malskilla, Päijänteenkatu 9-11. Tulethan paikalle jo klo 17:00 verkostoitumaan ja nauttimaan pientä suolaista.

TERVETULOA!

Earlier Event: October 26
Parempi minä
Later Event: November 7
PORI: Yritysmuotona osuuskunta