Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Howtomo Lahti: Itsetuntemuksella vahvaan vaikuttamiseen

  • DoomRoom 20 Rautatienkatu Lahti, 15110 Finland (map)

Howtomo Lahti: Itsetuntemuksella vahvaan vaikuttamiseen

Howtomon koulutuksissa naiset opettavat toisiaan – aiheesta kuin aiheesta, missä vain ja aina ilmaiseksi. Howtomo antaa kaikille naisille mahdollisuuden verkostoitua sekä vahvistaa omaa osaamistaan joko kouluttajan tai koulutettavan roolissa. 

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 13.11. klo 9.00 Facebook -tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuteen mahtuu 25 henkilöä.

ITSETUNTEMUKSELLA VAHVAAN VAIKUTTAMISEEN

Howtomo Lahden toisessa koulutuksessa pureudutaan itsentuntemukseen ja yksilön vahvuuksiin. Mikä on sinussa ihan parasta? Minkälainen tyyppi olet työelämässä? Mitä vahvuuksiasi voit käyttää, kun haluat tehdä vahvan vaikutuksen?

Koulutuksessa tehdään pieniä testejä, käydään läpi ainakin yhdeksän erilaista hienoa tyyppiä ja katsotaan, miten niillä kaikilla voi olla mukavampaa työssä ja elämässä.

KOULUTTAJAT: 

Hyviin tyyppeihin työelämässä tutustuttavat valmentajat Johanna Muuraiskangas/Valmennushelmi ja Tuija Tähtinen/Valmennuksen Vire. 

Johannan osaamisen ydin on johtamisen ja työelämän ihmissuhdetaitojen valmennuksessa sekä viestinnän kehittämisessä. Hän uskoo, että todellinen menestys yrityksen ja yksilön elämässä syntyy hyvästä itsetuntemuksesta, erilaisuuden ymmärtämisestä sekä kohtaamisen taidoista. Johannan työpolulta löytyy neljännesvuosisata työtä työyhteisöviestinnän parissa, satoja koulutus- ja valmennuspäiviä sekä lukematon määrä yksilövalmennuksia. Naisten menestyminen johtamistyössä sekä elämässä on kiinnostanut ja innostanut Johannaa jo yli vuosikymmenen. Hän on kirjoittanut naisen elämänvaiheista myös kaksi kirjaa WSOY:lle.

Tuija on luova viestinnän ja valmentamisen ammattilainen sekä Valmennuksen Vireen perustaja, jolla on yli 25 vuoden kokemus yritysten viestinnän strategisesta kehittämisestä, yrittäjyydestä ja asiantuntija-organisaation johtamisesta ja kehittämisestä. Tuijan intohimo kohdistuu erityisesti ihmismielen mahdollisuuksiin ja yhdessä luomisen voimaan.

Koulutus alkaa torstaina 23.11. klo 17:30 DooRoom:ssa (Rautatienkatu 20). 

Tervetuloa tutustumaan parhaimpaan itseesi!