Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Espoo: Itsensä johtaminen lempeydellä

  • Novetos 1 Keilaranta Espoo, 02150 Finland (map)

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 5.12. klo 10.00 Facebook-tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuteen mahtuu 30 henkilöä.

ITSENSÄ JOHTAMINEN – MITEN TEHDÄ SE LEMPEYDELLÄ JA POSITIIVISELLA ENERGIALLA?

Meitä kaikkia haastetaan johtamaan itseämme yhä tehokkaampaan työskentelyyn ja astumaan epämukavuusalueelle. Mutta johtaako haastaminen ja puristaminen aidosti parempaan lopputulokseen? Tässä koulutuksessa saat ajatuksia, miten johtaa itseäsi lempeydellä ja positiivisella energialla.

Saat näkökulmia, miten motivoida itseäsi myönteisellä tavalla. Tunnistat voimavarasi ja vahvuutesi, jotka vievät sinua eteenpäin. Koulutus tarjoaa uudenlaisia näkökulmia erityisesti niille, joilla on taipumus toimia itselleen piiskurina.
 

OHJELMA
Koulutus järjestetään 14.12.2017 klo 17–19 Novetoksen tiloissa Keilaranta 1, neuvotteluhuone Mesaani.
Olet tervetullut paikan päälle klo 16:40 tutustumaan muihin ihmisiin ja kahvittelemaan. 

KOULUTTAJA
Hanna Poskiparta on valmentaja, työpsykologi ja coach Novetoksessa. Aikaisemmin hän on työskennellyt Diacorissa johtavana työterveyspsykologina. Hannalle tärkeätä on auttaa ihmisiä oivaltamaan heille merkitykselliset asiat ja voimavarat, jotka vievät eteenpäin kohti unelmia. Hannan tapa valmentaa on herättelevä, lempeästi haastava ja innostava. 

Earlier Event: December 7
Howtomo Seinäjoki: Mindfulness