Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Filtering by: työelämätaidot

Vaikuttamisen taidot
May
3
5:00 PM17:00

Vaikuttamisen taidot

VALMENNUKSEN TAVOITE:

Tarjota osallistujille oivalluksia aiheesta, sekä pari konkreettista vuorovaikutustyökalua mukaan vietäväksi. Kouluttajana toimii Mirjami Sipponen-Damonte Xpedio Oy:stä 

SISÄLTÖ:

• Vaikuttamisen taidot tämän päivän työelämässä

• Mistä vuorovaikutuksessa on kyse?

• Työkaluja vaikuttamiseen

• Päätöksiin sitouttaminen

• Oman brändin vahvistaminen

TYÖSKENTELYTAVAT

• Vuorovaikutteinen keskustelu ja aiheisiin alustus (fläppitaulu ja ppt, mahdollisesti liikkuva kuva)

• Lyhyet yksilöpohdinnat

• Pari- ja ryhmäkeskustelut

Tilaisuus alkaa klo 17, joten saavuthan paikalle jo klo 16.45. Ilmoittautuminen tapahtuu tapahtuman Facebook-sivuilla

View Event →
Medialukutaito: Näin meitä huijataan - ja viisi asiaa mitä voit asialle tehdä
Apr
19
6:00 PM18:00

Medialukutaito: Näin meitä huijataan - ja viisi asiaa mitä voit asialle tehdä

Paavi olisi äänestänyt Trumpia? Jos laitan raha-automaatilla kortin pin-koodin takaperin poliisi tulee paikalle? Nuoret pelaavat itsemurhapeliä?! Tämä pitää jakaa heti!

Suurin osa meistä ei koskaan huomaa milloin olemme menneet halpaan tai miten meitä on huijattu somessa. Salamannopeassa uutisten virrassa pää menee herkästi pyörälle, ja syystä. 

Mistä löytää luotettavaa, kriittistä tietoa yhteiskunnasta ja ajankohtaisista aiheista kun perinteiset mediatalotkin mokailevat? Miten Facebook, Google ja muut netin jättiläiset kantavat vastuunsa uutisia suodattavista algoritmeista? Entä miten meitä tullaan huijaamaan tänä ja ensi vuonna?

Tule keskustelemaan ja oppimaan käytännön menetelmiä sisäisen Miss Marplen irti päästämiseksi some-arjessasi. Valemediat, trollitehtaat, vaihtoehtoiset faktat ja kumppanit ovat vakava ongelma, jotka jakavat yhteisöjä ja lisäävät meidän kaikkien turvattomuuden tunnetta. Onneksi mediakriittisyyden kehittämiseen on olemassa yllättävänkin helppoja keinoja, sillä disinformaation suurin vihollinen on vankka medialukutaito.

Kouluttajana toimii mediailmiöiden ja medialukutaidon asiantuntija Isabella Holm, joka toimii iltaisin Osuuskunta Dadamedian perustajajäsenenä ja päiväsaikaan Mediakasvatusseuran kehityspäällikkönä. Isabellan erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat mediaympäristöihin liittyvät yhteiskunnalliset kysymykset sekä media-arkeemme liittyvät tulevaisuusskenaariot.

Koulutus järjestetään Steinway Piano Galleryssa, Unionikatu 13, 00100 Helsinki 19.4.2017 klo 18.00-20.00. Saavu mielellään jo klo 17.30 verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa.

Mukaan mahtuu 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen alkaa 5.4. klo 10 tapahtuman Fb-sivulla julkaistavan linkin kautta. Koulutus on ilmainen. Mukaan päässet saavat ennakkotehtävän mailin kautta joka virittää illan ja teeman tunnelmiin.

Tervetuloa!

View Event →
Äänenkäyttö ja esiintymistaito
Mar
29
5:00 PM17:00

Äänenkäyttö ja esiintymistaito

Äänenkäytön ja esiintymistaidon merkitys asiakaspalvelussa.

Tervetuloa koulutukseen, joka tarjoaa eväät vakuuttavaan äänenkäyttöön! Opimme, mitä asiakaspalvelussa työskentelevän henkilön tulee ottaa huomioon viestiessään asiakkaan kanssa ja mikä jää asiakkaalle mieleen.

Koulutuksen ohjelma on osallistava ja teemme harjoitteita, joiden avulla omaa ääntä voi kehittää ja suojella.

Koulutuksessa opimme seuraavista teemoista :

  • Äänenpainon vaikutus myyntipuheessa: minkälainen ääni on miellyttävä asiakkaan mielestä?

  • Vakuuttava myyntipuhe ja retoriikan voima.

  • Myyjän sanattoman viestinnän kieli ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa. 

  • Yleiset äänihäiriöt ja niiden hoito. 

  • Äänen suojeleminen. 

Kouluttajamme on äänenkäytön asiantuntija vokologi FM Sara Rouvinen, Sanabox Oy.  

Tilaisuus järjestetään Futurice Oy:n tiloissa, Annankatu 34 B, 00100 Helsinki, klo 16.45-19. Tarjoamme osallistujille pientä purtavaa ja juotavaa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa maanantaina 20.3 klo 10 tapahtuman Facebook-sivuilla julkaistavan linkin kautta. Koulutukseen valitaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtuma on ilmainen.

View Event →