Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Howtomo JKL: LinkedIn-palvelusta vauhtia omiin urapolkuihin

  • Crazy Town Lutakonaukio 7 Jyväskylä Finland (map)

LinkedIn-palvelusta vauhtia omiin urapolkuihin

LinkedIn ylitti miljoonan suomalaisen käyttäjän rajan 2017 ja palvelu on muuttunut sen alkuajoista. Pelkän sähköisen CV:n lisäksi LinkedIn on paljon muutakin.

Verkostoitumista, työpaikkoja näkyvillä ja piilossa, uutta näkökulmaa hyvistä keskusteluista ja ennen kaikkea mahdollisuuksia omien urapolkujen luomiseen!

Tule kuulemaan miten käytät LinkedIniä
osaamisen kehittämiseen ja esilletuomiseen. Se vaatii omaa aktiivisuutta mutta unelmaduuni tai uusi mahdollisuus voi löytyä yllättävällä tavalla!

Aiheesta kertoo lisää Digimarkkinointitoimisto Flumenian perustaja Sanna Virtanen (https://www.linkedin.com/in/sannavirtanen/), jolla on kokemusta LinkedInin hyödyntämisestä niin työnhaussa kun yrityksen markkinoinnin näkökulmasta.

Ilmoittautuminen tähän koulutukseen alkaa keskiviikkona 19.9. klo 20 tapahtuman facebookissa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuteen mahtuu 30 henkilöä. Koulutustilan käyttöömme tarjoaa asiantuntijayhteisö Crazy Town Jyväskylän Lutakossa. Ilmoittautumislinkki: https://www.facebook.com/events/542788076166039/

Earlier Event: February 8
Howtomo Pori: Muutos