Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Howtomo Helsinki: Agile, Digital & Female Leadership

  • Wise Consulting 17b Salomonkatu Helsinki, 00100 Finland (map)

Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Howtomon koulutuksissa naiset opettavat toisiaan – aiheesta kuin aiheesta, missä vain ja aina ilmaiseksi. Ilmoittautuminen alkaa
torstaina 1.2. klo 11.00 Facebook-tapahtumassa julkaistavan linkin kautta, tapahtuma: www.facebook.com/events/1010729905750873/. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuteen mahtuu 25 henkilöä.

Agile, Digital & Female Leadership

Ketteryys ja digitaalisuus ovat trendejä nykypäivän johtamisessa, ja jokainen johtaja haluaakin olla “agile & digital”. Lisäksi uskomme, että Future is Female.

Hienoja ja tärkeitä sanoja – mutta mitä ne käytännössä tarkoittavat ja miksi ne ovat tärkeitä juuri nyt? Miten nämä trendit näkyvät käytännön tekemisessä ja käyttäytymisessä? Miten olla tällainen johtaja?

Koulutuksessa jaamme kanssanne trendejä maailmalta ja asiakasyrityksistämme. Annamme konkreettisia vinkkejä, miten kehität itsestäsi tämän päivän johtajan. Tule mukaan keskustelemaan ja inspiroitumaan!

OHJELMA

Koulutus järjestetään torstaina 8.2.2018 klo 17–19 Wise Consultingin tiloissa, Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9. kerros. Olet tervetullut paikalle klo 16.40 verkostoitumaan vapaamuotoisesti ja nauttimaan pientä naposteltavaa ennen koulutuksen alkua. Saavuthan paikalle ennen klo 17, jolloin alaovet menevät kiinni.

KOULUTTAJA

Heidi Öller on innokas ja käytännönläheinen kehittäjä, HR ammattilainen ja johtaja. Hän on työskennellyt toimittajana, myyjänä, henkilöstöpäällikkönä ja valmentajana. Hän uskoo, että johtajaksi voi kasvaa erilaisilla tavoilla ja että jokainen tarvitsee johtamistaitoja. Nyt hän vetää Wise Consulting -konsulttiyritystä. www.wiseconsulting.fi/ 

Later Event: February 8
Howtomo Pori: Muutos