Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Howtomo Jyväskylä: Henkinen kasvu yrittäjäksi

  • Crazy Town Lutakonaukio 7 Jyväskylä Finland (map)

Henkinen kasvu yrittäjäksi
Yrittäjävalmiuksia listatessa voi yrittäjyyttä pohtivalle tulla hengästynyt olo. Yrityksen perustamisen asiakokonaisuus on laaja, useita asioita viedään eteenpäin rinnakkain. Koulutuksessa tuodaan esiin näkökulmia ja vinkkejä oman henkisen kasvun kehittämiseen, peruselementtejä jotka syntyvät terveestä asenteesta omaa itseä ja persoonaa kohtaan, inhimillisyyden ja ihmisyyden näkökulmasta. Laajentamalla ja avaamalla omaa ajatteluaan yrittäjä luo mahdollisuudet yritykselle ja kannattavan liiketoiminnan edellytyksille.

Kouluttaja
Ilona Ukkonen on yrittäjätaustainen yritysneuvoja, jonka asemapaikkana Keski-Suomen Uusyrityskeskus ry. Osaamistaustana muotoilun, yrittäjyyden, tuotekehityksen, opettamisen ja valmentamisen opinnot sekä käytännön kokemus, lisäksi plakkarissa monipuolinen kattaus esiintymistaitojen opintoja.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa maanantaina 29.1. klo 12.30 ja ilmoittautumislinkki julkaistaan tapahtuman Facebook -sivulla: https://www.facebook.com/events/1569387673096319/