Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Howtomo Espoo: Digitalisaatio ja työn murros

  • Microsoft Oy 2 Keilalahdentie Espoo, 02150 Finland (map)

Howtomon koulutuksissa naiset opettavat toisiaan – aiheesta kuin aiheesta, missä vain ja aina ilmaiseksi. Howtomo antaa kaikille naisille mahdollisuuden verkostoitua sekä vahvistaa omaa osaamistaan joko kouluttajan tai koulutettavan roolissa.

Koulutus pidetään tiistaina 23.1. klo 17:00 - 19:00, Microsoft Oy:n tiloissa, Keilalahdentie 2 - 4, Espoo. 

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 16.1. klo 10:00 tämän linkin kautta https://www.facebook.com/events/1963478020646500/. Tilaisuuteen mahtuu 30 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova.

DIGITALISAATIO JA TYÖN MURROS

Uudet teknologiat mahdollistavat entistä paremman vuorovaikutuksen ja tiedon jalostamisen kaikkien saataville. Avoin, läpinäkyvä ja osallistava kulttuuri ruokkii koko organisaation tehokkuutta ja hyvinvointia. Yrityksissä innostavimmat uudet mahdollisuudet liittyvät ennen kaikkea kommunikaation, yhteistyön ja informaation käsittelyn. Illan koulutuksessa pohditaan miten digitalisaatio muuttaa ihmisten työtapoja ja miten pystymme jatkossa luomaan lisäarvoa uudistamalla tapaamme toimia fiksummin yhdessä. 

OHJELMA

16:30 Tervetuloa verkostoitumaan, kahvitarjoilu
17:00 Tervetuloa Howtomon koulutukseen, esittäytymiset
17:10 Koulutus
18:00 Tauko
18:10 Koulutus jatkuu
19:00 Tilaisuus päättyy

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Minna Breider, Kumppanikehitysyksiköstä Microsoftilta. Minna kehittää Microsoftin skaalautuvaa kumppanikanavaa Suomessa ja hän näkee työssään laajalti, kuinka yritykset rakentavat tulevaisuuden menestystään. Hän on perehtynyt syvällisesti työn muutokseen ja uusiin työtapoihin, sekä pilviteknologioiden hyödyntämiseen liiketoiminnan kehityksessä sen eri muodoissaan.