Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Howtomo Webinaari: Elämäsi Vuosi 2018

Howtomon koulutuksissa naiset opettavat toisiaan – aiheesta kuin aiheesta, missä vain ja aina ilmaiseksi. Howtomo antaa kaikille naisille mahdollisuuden verkostoitua sekä vahvistaa omaa osaamistaan joko kouluttajan tai koulutettavan roolissa. 

Koulutus pidetään Webinaarina torstaina 18.1. klo 18:00 - 19:00. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 11.1. klo 10:00  Facebook -tapahtumassa julkaistavan linkin kautta, https://business.facebook.com/events/385169171926951/

Ilmoittautuminen on sitova. Webinaariin mahtuu 220 henkilöä. Webinaarilinkki ja ohjeet lähetetään ilmoittautuneille vahvistusviestissä. 

Tervetuloa mukaan tähän webinaariin missä ikinä sitten oletkin!

ELÄMÄSI VUOSI 2018

Miten aloitit vuoden 2017? Asetitko tavoitteita, rakensitko listoja vai elitkö vain elämääsi totuttuun tapaan? Olisitko valmis katsomaan vuotta 2018 uudella tavalla? Oletko ajatellut mitä kaipaat, tarvitset ja haluat tulevalta vuodelta?

Mitä jos tulisit aloittamaan vuoden yhdessä muiden upeiden naisten kanssa? Kokoonnutaan verkon välityksellä valmennukseen, jossa luodaan ponnistuslauta tulevalle vuodellemme. Johdannossa pohdimme mitä maailma kaipaa sinulta ja mitä sinä maailmalta. Etsitään vuodellesi teema, joka tukee sinua silloin kun myrskytuuli puhaltaa ja kaataa hienosti rakentamasi tavoitteet. Teema, joka nostaa sinua vieläkin korkeammalle kun onnistumisen aallot siivittävät matkaasi. 

OHJELMA
Koulutus pidetään Webinaarina torstaina 18.1. klo 18:00 - 19:00

KOULUTTAJA
Kouluttajana toimii upea Renja Reenpää, Rakkaus- ja muutosvalmentaja sekä yrityksen Ahaa Helsinkin perustaja. Hän inspiroi yksityis -ja ryhmävalmennuksissa ihmisiä löytämään oman menestyksen elämänpolun rakkauden ja motivaation siivittäminä. Lisätietoja http://www.ahaahelsinki.fi/