Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Yritysvastuun ABC

  • Työeläkeyhtiö Varma 11 Salmisaarenranta Helsinki, 00180 Finland (map)

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 14.8. klo 9 Facebook-tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuteen mahtuu 45 henkilöä.

Vaatimukset yritysten liiketoiminnan vastuullisuudelle ovat lisääntyneet merkittävästi viime vuosina. Globaalien ja paikallisten ongelmien monimutkaisuus, sidosryhmien painostus sekä huoli tulevaisuuden toimintaedellytyksistä yhdistettynä lisääntyviin raportointivaatimuksiin pakottavat yritykset arvioimaan toimintaansa syvällisemmin ja taloudellisia tekijöitä painottavia näkökulmia laajemmin.

Elokuussa on luvassa ajankohtainen katsaus yritysvastuuseen ja vastuullisuusraportointiin. Illan aikana kuulette yritysvastuun kehityksestä ja kulmakivistä, tämän hetken vastuullisuusteemoista sekä saatte neuvoja siihen, miten lähteä liikkeelle oman yrityksen vastuullisuuden arvioinnissa ja yritysvastuuraportoinnissa. Case studyna esitellään Varman yritysvastuuohjelman kehittäminen sekä prosessi ensimmäisen vastuullisuusraportin takana. 

OHJELMA

Klo 16.45 Kahvia, virvokkeita
Klo 17 Howtomon esittely
17.05 Katri Viippola ja Katariina Sillander, Varma: Tervetuloa Varmaan
17.10 Riikka Rantakari, FitComm: Yritysvastuun ABC
18 Tauko
18.20-18.50 Katariina Sillander, Varma: Näin rakennamme yritysvastuuta Varmassa

KOULUTTAJAT

Puhujina toimivat Riikka Rantakari ja Katariina Sillander. 

Riikka on toiminut 17 vuotta yritysvastuun ja viestinnän parissa. Hän työskentelee pääosin yritysten ja organisaatioiden kanssa, jotka ovat kehittämässä liiketoimintaansa vastuullisuuden näkökulmasta tai ovat käynnistämässä vastuullisuusraportointia. Viestinnän osalta pääpaino on vastuullisuusviestinnässä, sidosryhmäsuhteissa ja viestinnän strategisessa kehittämisessä. Riikka on työskennellyt muun muassa seuraavien yritysten kanssa: ISS Palvelut Oy, Caruna Oy, Huhtamäki Oyj, Elisa Oyj, Sponda Oyj, VR Group, Vantaan Energia Oy, Lindex Oy, Stockmann Oyj, The Nickel Institute ja Helsinki Business Hub.

Katariina on Varman yritysvastuupäällikkö, jonka tontilla on vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen sekä vastuullisuusviestintään ja -raportointiin liittyviä inspiroivia tehtäviä. Kata on rakentanut Varman yritysvastuuohjelman vajaat kaksi vuotta sitten ja vetänyt sen mukanaan tuomia kehitysprojekteja. Hän on myös kirjoittanut yhtiön ensimmäisen GRI-standardeja noudattavan yritysvastuuraportin vuodelta 2016. Ennen vastuullisuusuraa Kata on tehnyt pitkään talous- ja sijoituksiin liittyvää viestintää.

Earlier Event: June 7
Inbound Marketing
Later Event: August 31
Vaikuttajaviestintä