Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Empowering women - Sisäinen voima elämäsi johtajana

  • Visual Design Finland 2 Pohjoisranta Helsinki, 00170 Finland (map)

Kuka sanelee ehdot sille, miten olla ja toimia tässä maailmassa? Olemme tottuneet siihen, että parhaiten pärjää miehisellä tekemisen meiningillä. Analysoimme olosuhteita, asetamme tavoitteita ja pyrimme muutokseen. Tunnemme turvaa, kun kaikki on kontrollissa ja kykenemme hallitsemaan sekä itseämme että elämäämme. Mitä enemmän suoritamme ja saamme aikaan, sitä tärkeämmäksi itsemme koemme. Päämäärähakuisuus ja tuotteliaisuus saavutetaan kuitenkin joskus kovin kustannuksin. Oma hyvinvointi kärsii, jos motivaatio tekemiseen ei kumpua sisäisestä voimasta, vaan ulkomaailman heijastamista peloista, kuten riittämättömyyden kokemuksesta käsin. 

Tämän luennon aikana otamme selvää siitä, mikä meitä ohjaa toimintaan ja miksi. Tarkastelemme maskuliinisia ja feminiinisiä ominaisuuksia ja opimme, millä tavalla ne näkyvät vuorovaikutuksessa sekä itsemme että toisten kanssa. Silloin, kun ihminen on tasapainossa sisäisen todellisuutensa kanssa, ulkoinen tekeminen heijastaa tätä harmoniaa. Sekä oleminen että tekeminen motivoituvat luonnostaan yksilön sisäisestä intohimosta käsin. Nyt onkin aika sanoa piutpaut peloille ja ulkomaailman paineille! Kaikkein tärkeintä menestystä ei mitata mitaleilla ja saavutuksilla, vaan yksilön voimaantumisella ja kukoistuksella, jolle ei ole rajoja. 

Jenniemilia Kauppila, 36, on tietoisuustaitoterapeutti, joogaopettaja ja tietokirjailija. Hän on kouluttautunut tietoisuustaitoja korostavien menetelmien kuten mindfulnessin, hengitysterapian sekä kognitiivisen lyhytterapian parissa. Viimeisen 7 vuoden ajan hän on jakanut intohimoaan lukuisten yksilöasiakkaiden sekä valmennusryhmien parissa. Talvisin Jenniemilia vetää hyvinvointiohjelmaa Tyynenmeren luxusristeilijällä ja muulloin hänet löytää perheensä pyörittämästä Hyvinvoimalasta Helsingin Punavuoresta. Jenniemilian kirja “Rakastan, siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan” julkaistiin vuonna 2014 (wsoy). Lisätietoja www.jenniemilia.fi /www.facebook.com/jenniemiliaofficial