Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Howtomo Helsnki: Tunnetko Vahvimmat puolesi? Positiivisen psygologian perusteet

  • Sovelto 1 Messuaukio Helsinki, 00520 Finland (map)

Howtomon koulutuksissa naiset opettavat toisiaan – aiheesta kuin aiheesta, missä vain ja aina ilmaiseksi. Howtomo antaa kaikille naisille mahdollisuuden verkostoitua sekä vahvistaa omaa osaamistaan joko kouluttajan tai koulutettavan roolissa.

TUNNETKO VAHVIMMAT PUOLESI? POSITIIVISEN PSYKOLOGIAN PERUSTEET
Tässä koulutuksessa opit positiivisen psykologian perusteita, pääset tekemään tieteeseen pohjaavan luonteenvahvuustestin ja saat samalla käytännön työkalun tunnistamaan persoonaan liittyviä vahvuuksia. Koulutus sopii kaikille omasta ja toisten vahvuuksista ja hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille. Huom! Otathan mukaasi oman kannettavan tietokoneen.

KOULUTTAJA
Erja Sandberg kasvatustieteen tohtori, erityispedagogi, kouluttaja ja suosittu luennoitsija, joka näkee ihmisen luonteenvahvuusperustaisen tunnistamisen ja kehittämisen merkityksen osana hyvinvointia - niin opinnoissa, organisaation johtamisessa ja tiimityössä, kuin elämässä yleisestikin. Kotisivut: www.erjasandberg.eu.

OHJELMA
Koulutus järjestetään 28.11.2017 klo 17–19 Sovelton toimistolla Messuaukio 1, 3krs., Helsingin Messukeskus. Olet tervetullut paikan päälle klo 16:30 tutustumaan muihin ihmisiin ja kahvittelemaan.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen koulutukseen alkaa tiistaina 21.11.2017 klo 12.00 Facebook -tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Koulutukseen mahtuu 28 henkilöä.

WP_20160313_18_36_41_Pro_LI.jpg