Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu

Back to All Events

Howtomo Helsinki: Al Gore ja Ilmastokriisin ratkaisut

  • SEK 28 Annankatu Helsinki, 00100 Finland (map)

Howtomon koulutuksissa naiset opettavat toisiaan – aiheesta kuin aiheesta, missä vain ja aina ilmaiseksi. Howtomo antaa kaikille naisille mahdollisuuden verkostoitua sekä vahvistaa omaa osaamistaan joko kouluttajan tai koulutettavan roolissa

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 27.11. klo 10.00 tässä Facebook-tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuteen mahtuu 20 henkilöä.

AL GORE JA ILMASTOKRIISIN RATKAISUT  (= MAAPALLOLLA ON VUOSISADAN KRAPULA, MITÄ VOIMME TEHDÄ SEN LIEVITTÄMISEKSI?)

Ilmastonmuutos nostaa maapallon keskilämpötilaa ja tämä aiheuttaa mm. epävakaampaa säätä, leutoja talvia, tulvia, kuivuutta, hurrikaaneja ja levää. Miten ilmastomme on kehittynyt ja muuttunut viime vuosikymmenien aikana? Minkälaisia ratkaisuja ilmastokriisiin on tänään jo tarjolla? Minkälaisia mahdollisuuksia uusiutuva energia antaa meille? Mitä voimme tehdä ilmastonmuutoksen hidastamiseksi ja miten voimme varmistaa, ettei keskilämpötila nouse 1.5-2 astetta enempää, mikä pidetään kriittisenä rajana ihmiskunnan selviytymisen kannalta?

Al Gore, USA:n entinen varapresidentti ja Nobel-palkinnonsaaja, on omistanut paljon aikaa ilmastonmuutokseen mm. jakamalla tietoa ilmaston nykytilasta ja kouluttamalla Climate Leader:eitä ympäri maailmaa oman säätiönsä kautta. Moni meistä näki Goren ensimmäisen elokuvan ”Epämielyttävä totuus” noin 10 vuotta sitten ja hänen toinen elokuvansa sai ensi-illan USA:ssa viime kesänä. Suomessakin Al Gore on hyvin ajankohtainen koska hän pitää avauspuheenvuoron Slushissa marraskuun lopussa.

KOULUTTAJA JA ILLAN OHJELMA

Stella Diesen, Climate leader, LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stelladiesen/  osallistui maaliskuussa Al Goren Climate Leader-koulutukseen ja saamme kuulla yhteenvedon Goren uusimmasta esityksestä. Saamme myös tutustua WeDontHaveTime.org aloitteeseen, joka on tulollaan oleva uusi sosiaalinen maailmanlaajuinen alusta tai verkosto, jossa jäsenet voivat keskustella ilmastomuutokseen liittyvistä aiheista eri yritysten, organisaatioiden ja johtajien kanssa ja antaa arvosteluja.

Koulutus järjestetään 4.12.2017 klo 17:00 – 19:00 SEKin toimistolla, Annankatu 28, 00100 Helsinki. Olet tervetullut paikanpäälle klo 16:30 tutustumaan ihmisiin ja kahvittelemaan

Lisätietoa Al Goren Climate Leaders-verkostosta: https://www.climaterealityproject.org/whoweare   

Earlier Event: November 30
Howtomo Seinäjoki: Parempi minä
Later Event: December 7
Howtomo Seinäjoki: Mindfulness