Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu


Howtomo Helsinki: Al Gore ja Ilmastokriisin ratkaisut
Dec
4
5:00 PM17:00

Howtomo Helsinki: Al Gore ja Ilmastokriisin ratkaisut

lmastonmuutos nostaa maapallon keskilämpötilaa ja tämä aiheuttaa mm. epävakaampaa säätä, leutoja talvia, tulvia, kuivuutta, hurrikaaneja ja levää. Tässä koulutuksessa keskustellaan mm. minkälaisia ratkaisuja ilmastokriisiin on tänään jo tarjolla ja mitä voimme tehdä ilmastonmuutoksen hidastamiseksi sekä tutustutaan WeDontHaveTime.org aloitteeseen.

View Event →
Howtomo Helsnki: Tunnetko Vahvimmat puolesi? Positiivisen psygologian perusteet
Nov
28
5:00 PM17:00

Howtomo Helsnki: Tunnetko Vahvimmat puolesi? Positiivisen psygologian perusteet

Tässä koulutuksessa opit positiivisen psykologian perusteita, pääset tekemään tieteeseen pohjaavan luonteenvahvuustestin  ja saat samalla käytännön työkalun tunnistamaan persoonaan liittyviä vahvuuksia. Koulutus sopii kaikille omasta ja toisten vahvuuksista ja hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille. Huom! Otathan mukaasi oman kannettavan tietokoneen.

View Event →
LAHTI: Kaikki irti Instagramista
Nov
1
5:00 PM17:00

LAHTI: Kaikki irti Instagramista

Mistä Instagramissa on kyse, miten kanava toimii ja miten siellä voi vaikuttaa sekä vaikuttua? Kouluttaja Instagram-tilin Lifelikeavinon takaa jakaa omat vinkkinsä Instagramin käyttöön, kertoo käytännönläheisesti eri toiminnallisuuksista sekä antaa keinoja, joilla yritykset voivat lisätä brändinäkyvyyttänsä.

View Event →
Oct
26
5:00 PM17:00

Parempi minä

  • Kauppakatu 9 A 1, 60100 Seinäjoki (map)
  • Google Calendar ICS

Miten minä voisin vahvistaa omaa johtajuuttani? Millaisia työkaluja siihen on jo olemassa?

Käymme ytimekkäästi ja innostavasti läpi, miten jokainen meistä voi vahvistaa omaa johtajuuttaan ja sitä kautta löytää tekemiseensä mielekkyyttä, voimaa ja onnistumista. Tutustumme Googlessa kehitettyyn SIYLI-ohjelmaan (Search Inside Yourself Leadership Institute), joka perustuu tunnetaitoihin, neurotieteeseen ja mindfulness –pohjaiseen työskentelyyn. Pääset kokeilemaan muutamaa käytännönläheisestä työkalua ja jakamaan kokemusta muiden kanssa.

http://www.prover.fi/
http://www.bci.fi/
http://www.yrityskauppapalvelut.fi/

SIJAINTI
Prover Oy, Kauppakatu 9 A 1, 2. krs, käynti Wipperin ja Kuva Seppälän liikkeiden välissä olevista ovista. Ovet avataan summerilla.

View Event →
Tarina viestinnän välineenä
Oct
18
5:00 PM17:00

Tarina viestinnän välineenä

Miten tarinat synnyttävät muistijälkiä? Miten muotoillaan kohtaamisia? Kun haluamme pysäyttää, vaikuttaa jonkun tekemisiin tai ajatuksiin, luomme mahdollisuuksia merkityksellisille ja mieleenpainuville kohtaamisille. Tarinat usein on jo olemassa. Tässä koulutuksessa annetaan eväitä, miten ne saadaan pintaan.

View Event →
Oct
12
5:00 PM17:00

Mutkattomasti markkinointia

Miten markkinointi nivoutuu arjen tekemiseen? Miten onnistumista mitataan ja mitä tavoitteita asetetaan?

Koulutuksessa käydään yhdessä läpi käytännönläheinen malli menestyksekkään markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Täytämme yhdessä Boosterin toteuttamaa pelikirjaa, jonka avulla päätetään kanavat, tavoitteet ja aikataulutetaan toimenpiteet. Pelikirja sopii sekä yrityksen markkinointisuunnitelman että suunnitelmallisen henkilöbrändäyksen pohjaksi. Koulutukseen osallistujat saavat hyvät lähtökohdat markkinoinnin hallintaan ja roppakaupalla inspiroitumisia ja ideoita omaan työskentelyyn.

View Event →
Yritysvastuun ABC
Aug
29
4:45 PM16:45

Yritysvastuun ABC

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 14.8. klo 9 Facebook-tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuteen mahtuu 45 henkilöä.

Vaatimukset yritysten liiketoiminnan vastuullisuudelle ovat lisääntyneet merkittävästi viime vuosina. Globaalien ja paikallisten ongelmien monimutkaisuus, sidosryhmien painostus sekä huoli tulevaisuuden toimintaedellytyksistä yhdistettynä lisääntyviin raportointivaatimuksiin pakottavat yritykset arvioimaan toimintaansa syvällisemmin ja taloudellisia tekijöitä painottavia näkökulmia laajemmin.

Elokuussa on luvassa ajankohtainen katsaus yritysvastuuseen ja vastuullisuusraportointiin. Illan aikana kuulette yritysvastuun kehityksestä ja kulmakivistä, tämän hetken vastuullisuusteemoista sekä saatte neuvoja siihen, miten lähteä liikkeelle oman yrityksen vastuullisuuden arvioinnissa ja yritysvastuuraportoinnissa. Case studyna esitellään Varman yritysvastuuohjelman kehittäminen sekä prosessi ensimmäisen vastuullisuusraportin takana. 

OHJELMA

Klo 16.45 Kahvia, virvokkeita
Klo 17 Howtomon esittely
17.05 Katri Viippola ja Katariina Sillander, Varma: Tervetuloa Varmaan
17.10 Riikka Rantakari, FitComm: Yritysvastuun ABC
18 Tauko
18.20-18.50 Katariina Sillander, Varma: Näin rakennamme yritysvastuuta Varmassa

KOULUTTAJAT

Puhujina toimivat Riikka Rantakari ja Katariina Sillander. 

Riikka on toiminut 17 vuotta yritysvastuun ja viestinnän parissa. Hän työskentelee pääosin yritysten ja organisaatioiden kanssa, jotka ovat kehittämässä liiketoimintaansa vastuullisuuden näkökulmasta tai ovat käynnistämässä vastuullisuusraportointia. Viestinnän osalta pääpaino on vastuullisuusviestinnässä, sidosryhmäsuhteissa ja viestinnän strategisessa kehittämisessä. Riikka on työskennellyt muun muassa seuraavien yritysten kanssa: ISS Palvelut Oy, Caruna Oy, Huhtamäki Oyj, Elisa Oyj, Sponda Oyj, VR Group, Vantaan Energia Oy, Lindex Oy, Stockmann Oyj, The Nickel Institute ja Helsinki Business Hub.

Katariina on Varman yritysvastuupäällikkö, jonka tontilla on vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen sekä vastuullisuusviestintään ja -raportointiin liittyviä inspiroivia tehtäviä. Kata on rakentanut Varman yritysvastuuohjelman vajaat kaksi vuotta sitten ja vetänyt sen mukanaan tuomia kehitysprojekteja. Hän on myös kirjoittanut yhtiön ensimmäisen GRI-standardeja noudattavan yritysvastuuraportin vuodelta 2016. Ennen vastuullisuusuraa Kata on tehnyt pitkään talous- ja sijoituksiin liittyvää viestintää.

View Event →
Inbound Marketing
Jun
7
6:45 PM18:45

Inbound Marketing

Inbound is the new approach to marketing, that focuses on quality over quantity. During this Howtomo training Laura Santala from Agile Search will teach how to attract the attention of your target audience by offering them helpful and meaningful content, instead of aggressively advertising your solutions. The goal of this session is to understand the theory behind inbound marketing, define the key benefits and be able to plan and execute a successful inbound marketing strategy. You'll learn not only about marketing and quality content, but also about company branding and how to create a strong brand with your marketing efforts. 

This session will be held at BoConcept in Mannerheimintie. It will be mainly held in English.

We'll post the signup link to the facebook event approximately one week before the event, so stay tuned!

View Event →
Empowering women - Sisäinen voima elämäsi johtajana
May
24
4:45 PM16:45

Empowering women - Sisäinen voima elämäsi johtajana

Kuka sanelee ehdot sille, miten olla ja toimia tässä maailmassa? Olemme tottuneet siihen, että parhaiten pärjää miehisellä tekemisen meiningillä. Analysoimme olosuhteita, asetamme tavoitteita ja pyrimme muutokseen. Tunnemme turvaa, kun kaikki on kontrollissa ja kykenemme hallitsemaan sekä itseämme että elämäämme. Mitä enemmän suoritamme ja saamme aikaan, sitä tärkeämmäksi itsemme koemme. Päämäärähakuisuus ja tuotteliaisuus saavutetaan kuitenkin joskus kovin kustannuksin. Oma hyvinvointi kärsii, jos motivaatio tekemiseen ei kumpua sisäisestä voimasta, vaan ulkomaailman heijastamista peloista, kuten riittämättömyyden kokemuksesta käsin. 

Tämän luennon aikana otamme selvää siitä, mikä meitä ohjaa toimintaan ja miksi. Tarkastelemme maskuliinisia ja feminiinisiä ominaisuuksia ja opimme, millä tavalla ne näkyvät vuorovaikutuksessa sekä itsemme että toisten kanssa. Silloin, kun ihminen on tasapainossa sisäisen todellisuutensa kanssa, ulkoinen tekeminen heijastaa tätä harmoniaa. Sekä oleminen että tekeminen motivoituvat luonnostaan yksilön sisäisestä intohimosta käsin. Nyt onkin aika sanoa piutpaut peloille ja ulkomaailman paineille! Kaikkein tärkeintä menestystä ei mitata mitaleilla ja saavutuksilla, vaan yksilön voimaantumisella ja kukoistuksella, jolle ei ole rajoja. 

Jenniemilia Kauppila, 36, on tietoisuustaitoterapeutti, joogaopettaja ja tietokirjailija. Hän on kouluttautunut tietoisuustaitoja korostavien menetelmien kuten mindfulnessin, hengitysterapian sekä kognitiivisen lyhytterapian parissa. Viimeisen 7 vuoden ajan hän on jakanut intohimoaan lukuisten yksilöasiakkaiden sekä valmennusryhmien parissa. Talvisin Jenniemilia vetää hyvinvointiohjelmaa Tyynenmeren luxusristeilijällä ja muulloin hänet löytää perheensä pyörittämästä Hyvinvoimalasta Helsingin Punavuoresta. Jenniemilian kirja “Rakastan, siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan” julkaistiin vuonna 2014 (wsoy). Lisätietoja www.jenniemilia.fi /www.facebook.com/jenniemiliaofficial

View Event →
Tapahtumien järjestäminen - kuinka se tapahtuu ammattilaisen ottein?
May
17
5:00 PM17:00

Tapahtumien järjestäminen - kuinka se tapahtuu ammattilaisen ottein?

Enemmän irti tapahtumista

Mitä kaikkea pitäisi tapahtumajärjestäjän ottaa huomioon? Muuta kuin teeman ja kutsuttavat? Tapahtuman luova osuus, sen suunnittelu, ajanhallinta, toteuttaminen vie usein enemmän aikaa ja voimia kuin kuvittelemme. Tule kuuntelemaan ja oivaltamaan alan ammattilaiselta miten kokemuksellinen ja ikimuistettava tapahtuma järjestetään. Olkoon kutsu messuihin, kuluttajakohtaamisiin tai erilaisiin myymälä- ja toimitiloihin. Teemme ihmisten ja brändien kohtaamisista tehokkaan välineen yrityksen asiakkaiden markkinointiviestinnässä.

Saat tietoa miten yhdistää muut markkinointiviestinnän kanavat oivaltavasti osaksi kokonaisuutta ja miten laajentaa tapahtuman vaikutusta sosiaalisen median avulla ja hyödyntäen uusimpia työkaluja toteutuksessa.

Illan aikana Anna Ahlbom, aacount manager tapahtuma-alan yrityksessä Factor Nova Oy. Kuullaan mistä onnistunut tapahtuma koostuu ja millä keinoin tapahtuman tavoitteet saavutetaan.

Koulutus järjestetään Estonian Business School in Helsinki, Technopolis Ruoholahti
Osoite: Energiakuja 3, 00180 Helsinki

View Event →
Mitä on työhyvinvointi ja miten siihen voi vaikuttaa 2
May
16
5:00 PM17:00

Mitä on työhyvinvointi ja miten siihen voi vaikuttaa 2

  • Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy (map)
  • Google Calendar ICS

Valtavan mielenkiinnon vuoksi järjestämme 19.4. pidettävän työhyvinvointikoulutuksen toisen kerran! Koulutusten sisältö on sama, ethän siis ilmoittaudu molempiin. 

Mitä on työhyvinvointi ja miten siihen voi vaikuttaa? Valmennuksessa käydään läpi työhyvinvoinnin lähtökohtia teoriassa sekä tehdään käytännön harjoituksia liittyen työhyvinvointiin ja työkykyyn:

- Mitä se työhyvinvointi oikein on ja miksi siitä puhutaan työpaikalla?
- Mitä sitten työkyky on ja miten se eroaa työhyvinvoinnista ja miksi sitä halutaan johtaa?
- Miten voin vaikuttaa työhyvinvointiin omalla toiminnallani?

Koulutuksen tavoitteena on avata osallistujille työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen näkökulmaa ja auttaa osallistujia ymmärtämään, miten ja miksi työhyvinvointi on jokaisen asia.

Kouluttaja Johanna Jussilalla on lähes kahden vuosikymmenen kokemus valmentavasta esimiestyöstä, muutosjohtamisesta, erilaisten projektien menestyksekkäästä läpiviennistä sekä asiakkuuksien kehittämisestä: työterveyspalvelujen, työhyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittämis- ja projektipäällikkönä sekä myynnissä avainasiakaspäällikkö tiimin esimiehenä Diacor terveyspalvelut Oy:ssä sekä työhyvinvoinnin mentorina, toimitusjohtajana Crescendo Consulting and Management Oyssä: http://www.crescendoconsulting.fi/.

Koulutus järjestetään Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy:n tiloissa (https://www.dlapiper.com/fi/finland/)
Osoite: Fabianinkatu 23, 6. krs.

Ilmoittautuminen alkaa 8.5. klo 10 tilaisuuden Facebook-tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutukseen valitaan 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus on ilmainen.

View Event →
Vaikuttamisen taidot
May
3
5:00 PM17:00

Vaikuttamisen taidot

VALMENNUKSEN TAVOITE:

Tarjota osallistujille oivalluksia aiheesta, sekä pari konkreettista vuorovaikutustyökalua mukaan vietäväksi. Kouluttajana toimii Mirjami Sipponen-Damonte Xpedio Oy:stä 

SISÄLTÖ:

• Vaikuttamisen taidot tämän päivän työelämässä

• Mistä vuorovaikutuksessa on kyse?

• Työkaluja vaikuttamiseen

• Päätöksiin sitouttaminen

• Oman brändin vahvistaminen

TYÖSKENTELYTAVAT

• Vuorovaikutteinen keskustelu ja aiheisiin alustus (fläppitaulu ja ppt, mahdollisesti liikkuva kuva)

• Lyhyet yksilöpohdinnat

• Pari- ja ryhmäkeskustelut

Tilaisuus alkaa klo 17, joten saavuthan paikalle jo klo 16.45. Ilmoittautuminen tapahtuu tapahtuman Facebook-sivuilla

View Event →
Keinoäly
Apr
26
4:30 PM16:30

Keinoäly

Keinoäly ja asiakaskokemus

Käymme koulutuksessa läpi digitaalisen maailman ilmiöitä – mitä tehdä, kun kuluttaja onkin keskiössä ja pelkkä tekemisen tahdin kiristäminen ei riitä. Pohdimme tuoreiden esimerkkien valossa, miten asiakaskohtaamisia voidaan kehittää ja parantaa keinoälyn ja automaation näkökulmasta. Tätä meille avaa digitalisaation asiantuntija Sanna Repo Elisalta. 

- Kuinka hyödyntää keinoälyä asioinnissa ja digitaalisissa asiakaskohtaamisissa? 
- Miten voit pienentää asioinnin kustannuksia, lisätä myyntiä ja parantaa asiakastyytyväisyyttä? 
- Tunnistatko keinot, joilla pienennät henkilökohtaisen palvelun kustannuksia, kasvatat asiakasmäärää, ja parannat asiakaspalvelua ennen ja jälkeen ostotapahtuman?

Elisa on ollut uranuurtaja asiakasvuorovaikutuksen ratkaisujen tarjoajana Suomessa jo yli 20 –vuoden ajan. Asiakaslähtöiset sujuvat palvelupolut asiakkaan elinkaaren eri vaiheissa ovat kiihtyvässä määrin kehityskohteina niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Tehokkaat digitaaliset sekä automaattiset palvelukanavat, jotka mahdollistavat tiedolla johtamisen, ovat tätä päivää. Kaiken ytimessä on ajattelutavan muutos; tähän asti on keskitytty tapaan tuottaa palveluita, kun nyt keskitytään tapaan kuluttaa palveluita ja tuottaa hyötyä koko matkan.

Kouluttajana toimii Sanna Repo, Sales Director, Digitalization, Elisa Oyj.

Koulutus järjestetään Elisa Oyj:n tiloissa, Ratavartijankatu 5, 00520 Helsinki, eli Pasilassa.

Ilmoittaudu mukaan Facebook-tapahtumassa jaettavan linkin välityksellä. 

Koulutukseen valitaan 55 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus on ilmainen. Ilmoittautuminen on sitova.

View Event →
Medialukutaito: Näin meitä huijataan - ja viisi asiaa mitä voit asialle tehdä
Apr
19
6:00 PM18:00

Medialukutaito: Näin meitä huijataan - ja viisi asiaa mitä voit asialle tehdä

Paavi olisi äänestänyt Trumpia? Jos laitan raha-automaatilla kortin pin-koodin takaperin poliisi tulee paikalle? Nuoret pelaavat itsemurhapeliä?! Tämä pitää jakaa heti!

Suurin osa meistä ei koskaan huomaa milloin olemme menneet halpaan tai miten meitä on huijattu somessa. Salamannopeassa uutisten virrassa pää menee herkästi pyörälle, ja syystä. 

Mistä löytää luotettavaa, kriittistä tietoa yhteiskunnasta ja ajankohtaisista aiheista kun perinteiset mediatalotkin mokailevat? Miten Facebook, Google ja muut netin jättiläiset kantavat vastuunsa uutisia suodattavista algoritmeista? Entä miten meitä tullaan huijaamaan tänä ja ensi vuonna?

Tule keskustelemaan ja oppimaan käytännön menetelmiä sisäisen Miss Marplen irti päästämiseksi some-arjessasi. Valemediat, trollitehtaat, vaihtoehtoiset faktat ja kumppanit ovat vakava ongelma, jotka jakavat yhteisöjä ja lisäävät meidän kaikkien turvattomuuden tunnetta. Onneksi mediakriittisyyden kehittämiseen on olemassa yllättävänkin helppoja keinoja, sillä disinformaation suurin vihollinen on vankka medialukutaito.

Kouluttajana toimii mediailmiöiden ja medialukutaidon asiantuntija Isabella Holm, joka toimii iltaisin Osuuskunta Dadamedian perustajajäsenenä ja päiväsaikaan Mediakasvatusseuran kehityspäällikkönä. Isabellan erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat mediaympäristöihin liittyvät yhteiskunnalliset kysymykset sekä media-arkeemme liittyvät tulevaisuusskenaariot.

Koulutus järjestetään Steinway Piano Galleryssa, Unionikatu 13, 00100 Helsinki 19.4.2017 klo 18.00-20.00. Saavu mielellään jo klo 17.30 verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa.

Mukaan mahtuu 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen alkaa 5.4. klo 10 tapahtuman Fb-sivulla julkaistavan linkin kautta. Koulutus on ilmainen. Mukaan päässet saavat ennakkotehtävän mailin kautta joka virittää illan ja teeman tunnelmiin.

Tervetuloa!

View Event →
Mitä on työhyvinvointi ja miten siihen voi vaikuttaa?
Apr
19
5:00 PM17:00

Mitä on työhyvinvointi ja miten siihen voi vaikuttaa?

Mitä on työhyvinvointi ja miten siihen voi vaikuttaa? Valmennuksessa käydään läpi työhyvinvoinnin lähtökohtia teoriassa sekä tehdään käytännön harjoituksia liittyen työhyvinvointiin ja työkykyyn:

- Mitä se työhyvinvointi oikein on ja miksi siitä puhutaan työpaikalla?
- Mitä sitten työkyky on ja miten se eroaa työhyvinvoinnista ja miksi sitä halutaan johtaa?
- Miten voin vaikuttaa työhyvinvointiin omalla toiminnallani?

Koulutuksen tavoitteena on avata osallistujille työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen näkökulmaa ja auttaa osallistujia ymmärtämään, miten ja miksi työhyvinvointi on jokaisen asia.

Kouluttaja Johanna Jussilalla on lähes kahden vuosikymmenen kokemus valmentavasta esimiestyöstä, muutosjohtamisesta, erilaisten projektien menestyksekkäästä läpiviennistä sekä asiakkuuksien kehittämisestä: työterveyspalvelujen, työhyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittämis- ja projektipäällikkönä sekä myynnissä avainasiakaspäällikkö tiimin esimiehenä Diacor terveyspalvelut Oy:ssä sekä työhyvinvoinnin mentorina, toimitusjohtajana Crescendo Consulting and Management Oyssä: http://www.crescendoconsulting.fi/.

Koulutus järjestetään ohjelmistokehityksen asiantuntijalla Vincitillä https://www.vincit.fi/.
Osoite: Mikonkatu 15A, 00100 Helsinki

Ilmoittautuminen alkaa 4.4 klo 9 Facebook-tapahtumassa julkaistavan linkin kautta.

Koulutukseen valitaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus on ilmainen.

View Event →
Mitä jokaisen kannattaa tietää myynnistä?
Apr
18
4:30 PM16:30

Mitä jokaisen kannattaa tietää myynnistä?

ritysmaailmassa kaikki on myyntiä. Välillä myyt itseäsi saadaksesi työpaikan, välillä taas pitchaat ideoitasi kokouksissa ja parhaimmillaan myynti on älykästä keskustelua potentiaalisen asiakkaan kanssa.

Workshopissa annetaan työkaluja siihen, miten jokainen voi parantaa omia myyntivalmiuksiaan. Kahden tunnin aikana harjoitellaan erilaisia myyntitilanteita turvallisessa ympäristössä, jossa saat vinkkejä asiantuntijoilta ja vertaistukea myyntitilanteisiin.

Kouluttajina toimivat Fondian Growth Booster Tanja Piha (KTM, MBA), joka rakastaa myymistä ja jakaa sitä ilosanomaa mielellään, sekä Fondian Expertise Booster Mari Aulio (KTM, oik.tiet. yo.), jonka intohimo on yhdistää myyntiin ja markkinointiin juridiikka.

Koulutuksen tavoitteet:

  • harjoitella omaa hissipuhettaan
  • tunnistaa vuorovaikutustilanteiden kuten myyntitapaamisen parhaat käytännön vinkit
  • löytää mahdollisia kehityskohteita omassa myyntityössään 
  • saada jokainen rakastumaan myymiseen
  • kuulla muiden osallistujien vinkkejä myyntityöhön 

Koulutus alkaa klo 17 ja päättyy klo 19. Hyvä myynti-ihminen on paikalla ajoissa, joten tervetuloa kahville ja verkostoitumaan jo kello 16.30. Koulutus järjestetään Fondia-talossa, Lönnrotinkatu 5, 4.krs.

Ilmoittaudu koulutukseen Facebook-tapahtumasivulla (https://www.facebook.com/events/400611416963277/ maanantaina 10.4. klo 10 julkaistavan linkin kautta. Koulutukseen valitaan 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa!

View Event →