Howtomo
Artboard 4.png

Koulutusaikataulu


Howtomo JKL: LinkedIn-palvelusta vauhtia omiin urapolkuihin
Sep
27
5:00 AM05:00

Howtomo JKL: LinkedIn-palvelusta vauhtia omiin urapolkuihin

LinkedIn-palvelusta vauhtia omiin urapolkuihin

LinkedIn ylitti miljoonan suomalaisen käyttäjän rajan 2017 ja palvelu on muuttunut sen alkuajoista. Pelkän sähköisen CV:n lisäksi LinkedIn on paljon muutakin.

Verkostoitumista, työpaikkoja näkyvillä ja piilossa, uutta näkökulmaa hyvistä keskusteluista ja ennen kaikkea mahdollisuuksia omien urapolkujen luomiseen!

Tule kuulemaan miten käytät LinkedIniä
osaamisen kehittämiseen ja esilletuomiseen. Se vaatii omaa aktiivisuutta mutta unelmaduuni tai uusi mahdollisuus voi löytyä yllättävällä tavalla!

Aiheesta kertoo lisää Digimarkkinointitoimisto Flumenian perustaja Sanna Virtanen (https://www.linkedin.com/in/sannavirtanen/), jolla on kokemusta LinkedInin hyödyntämisestä niin työnhaussa kun yrityksen markkinoinnin näkökulmasta.

Ilmoittautuminen tähän koulutukseen alkaa keskiviikkona 19.9. klo 20 tapahtuman facebookissa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuteen mahtuu 30 henkilöä. Koulutustilan käyttöömme tarjoaa asiantuntijayhteisö Crazy Town Jyväskylän Lutakossa. Ilmoittautumislinkki: https://www.facebook.com/events/542788076166039/

View Event →
Howtomo Jyväskylä: Henkinen kasvu yrittäjäksi
Feb
7
5:00 PM17:00

Howtomo Jyväskylä: Henkinen kasvu yrittäjäksi

Henkinen kasvu yrittäjäksi
Yrittäjävalmiuksia listatessa voi yrittäjyyttä pohtivalle tulla hengästynyt olo. Yrityksen perustamisen asiakokonaisuus on laaja, useita asioita viedään eteenpäin rinnakkain. Koulutuksessa tuodaan esiin näkökulmia ja vinkkejä oman henkisen kasvun kehittämiseen, peruselementtejä jotka syntyvät terveestä asenteesta omaa itseä ja persoonaa kohtaan, inhimillisyyden ja ihmisyyden näkökulmasta. Laajentamalla ja avaamalla omaa ajatteluaan yrittäjä luo mahdollisuudet yritykselle ja kannattavan liiketoiminnan edellytyksille.

Kouluttaja
Ilona Ukkonen on yrittäjätaustainen yritysneuvoja, jonka asemapaikkana Keski-Suomen Uusyrityskeskus ry. Osaamistaustana muotoilun, yrittäjyyden, tuotekehityksen, opettamisen ja valmentamisen opinnot sekä käytännön kokemus, lisäksi plakkarissa monipuolinen kattaus esiintymistaitojen opintoja.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa maanantaina 29.1. klo 12.30 ja ilmoittautumislinkki julkaistaan tapahtuman Facebook -sivulla: https://www.facebook.com/events/1569387673096319/

View Event →
Howtomo Turku: Kohtaaminen ja vuorovaikutustaidot - avain omaan tasapainoon ja onnellisimpaan (työ)elämään
Jan
31
5:00 PM17:00

Howtomo Turku: Kohtaaminen ja vuorovaikutustaidot - avain omaan tasapainoon ja onnellisimpaan (työ)elämään

Miten kuuntelen ja tulen kuulluksi? Millaisia kohtaamisia päivääni sisältyy ja mitä niistä seuraa? Miten tulen tietoisemmaksi omasta tavastani olla yhteydessä toisiin? 

Koulutuksessa herätellään tutkimaan omaa vuorovaikutustyyliä ja rakennetaan ymmärrystä dialogisesta maailmasta, joka mahdollistaa uudenlaisen ymmärryksen itsestä ja toisista. Sparraavilla ryhmätehtävillä harjoitellaan hauskalla ja luovalla tavalla viestimään positiivisemmin ja tavoitteellisemmin.

OHJELMA
17.00 Howtomon esittely
17.05 Tervetuloa Poutapilveen
17.10 Mirva Maine: Kohtaaminen ja vuorovaikutustaidot
19.00 Tilaisuus päättyy

KOULUTTAJA: MIRVA MAINE
Mirva Maine on työyhteisövalmentaja, psykoterapeutti, perhe- ja pariterapeutti, työnohjaaja sekä sertifioitu coach, jonka intohimo on ihmiselon ja työelämän jatkuva tutkiminen ja parantaminen.
Lisätietoja: www.mirvamaine.fi

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen alkaa ma 15.1. klo 10 Facebook-tapahtumassa olevan kommentin kautta:
https://www.facebook.com/events/2016704031877434/

 

View Event →
Howtomo Jyväskylä: Naiset työelämässä
Jan
30
5:00 PM17:00

Howtomo Jyväskylä: Naiset työelämässä

Naiset työelämässä – näkökulmia ja arjen työkaluja naisten urakehitykseen

Tässä toiminnallisessa työpajassa keskustelemme yhdessä siitä, millaista roolia sukupuoli näyttelee työelämässä. Pyrimme myös tunnistamaan keskeisimpiä jarruja naisten työurilla.

Julkisessa keskustelussa puhe naisjohtajista tai sukupuolten välisen tasa-arvon lisäämisestä herättää usein monenlaisia vastakkainasetteluja. Tule purkamaan aiheeseen liittyviä myyttejä ja jakamaan kokemuksia!

Työpajassa tarkastelemme mm. naisten roolia työelämässä, naisten urakehitystä ja sukupuoleen liittyviä stereotypioita. Pohdimme myös keinoja, joilla naisten urakehitys saadaan nousuun.

Tervetuloa!

Työpajan vetäjänä toimii KTT, Projektitutkija Marke Kivijärvi Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoululta, marke.t.kivijarvi@jyu.fi

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 16.1. klo 16 Facebookissa osoitteessa: https://www.facebook.com/events/1935923093095879/ 

View Event →
Howtomo Pori: Mun vuoro! - Tila haltuun vuorovaikutustilanteissa
Jan
25
6:00 PM18:00

Howtomo Pori: Mun vuoro! - Tila haltuun vuorovaikutustilanteissa

  • Studio Hilkka, Rakastajat-teatteri (map)
  • Google Calendar ICS

Useilla meistä on kokemuksia tilanteista, joissa oman ajatuksen sanomiseen ei löydy sopivaa hetkeä. Tutkimusten mukaan erityisesti ryhmäviestintätilanteissa naiset kokevat jäävänsä miesten jalkoihin. Vuorovaikutustilanne voi myös olla monella tapaa jännitteinen. 

Illan aikana pohdimme yhdessä, miten haastavissa vuorovaikutustilanteissa voisi toimia. Miten ottaa itselleen enemmän tilaa ja luottaa omaan asiantuntemukseensa? Mistä repiä rohkeutta käyttää omiin puheenvuoroihin enemmän aikaa ja lakata pienentämästä itseään?

View Event →
Howtomo Webinaari: Elämäsi Vuosi 2018
Jan
18
6:00 PM18:00

Howtomo Webinaari: Elämäsi Vuosi 2018

Miten aloitit vuoden 2017? Asetitko tavoitteita, rakensitko listoja vai elitkö vain elämääsi totuttuun tapaan? Olisitko valmis katsomaan vuotta 2018 uudella tavalla? Oletko ajatellut mitä kaipaat, tarvitset ja haluat tulevalta vuodelta?

Tervetuloa Webinaariin: Elämäsi Vuosi 2018, jossa luodaan jokaiselle oma teema vuodelle 2018.

View Event →
Howtomo Helsinki: Al Gore ja Ilmastokriisin ratkaisut
Dec
4
5:00 PM17:00

Howtomo Helsinki: Al Gore ja Ilmastokriisin ratkaisut

lmastonmuutos nostaa maapallon keskilämpötilaa ja tämä aiheuttaa mm. epävakaampaa säätä, leutoja talvia, tulvia, kuivuutta, hurrikaaneja ja levää. Tässä koulutuksessa keskustellaan mm. minkälaisia ratkaisuja ilmastokriisiin on tänään jo tarjolla ja mitä voimme tehdä ilmastonmuutoksen hidastamiseksi sekä tutustutaan WeDontHaveTime.org aloitteeseen.

View Event →
Howtomo Helsnki: Tunnetko Vahvimmat puolesi? Positiivisen psygologian perusteet
Nov
28
5:00 PM17:00

Howtomo Helsnki: Tunnetko Vahvimmat puolesi? Positiivisen psygologian perusteet

Tässä koulutuksessa opit positiivisen psykologian perusteita, pääset tekemään tieteeseen pohjaavan luonteenvahvuustestin  ja saat samalla käytännön työkalun tunnistamaan persoonaan liittyviä vahvuuksia. Koulutus sopii kaikille omasta ja toisten vahvuuksista ja hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille. Huom! Otathan mukaasi oman kannettavan tietokoneen.

View Event →
LAHTI: Kaikki irti Instagramista
Nov
1
5:00 PM17:00

LAHTI: Kaikki irti Instagramista

Mistä Instagramissa on kyse, miten kanava toimii ja miten siellä voi vaikuttaa sekä vaikuttua? Kouluttaja Instagram-tilin Lifelikeavinon takaa jakaa omat vinkkinsä Instagramin käyttöön, kertoo käytännönläheisesti eri toiminnallisuuksista sekä antaa keinoja, joilla yritykset voivat lisätä brändinäkyvyyttänsä.

View Event →
Oct
26
5:00 PM17:00

Parempi minä

  • Kauppakatu 9 A 1, 60100 Seinäjoki (map)
  • Google Calendar ICS

Miten minä voisin vahvistaa omaa johtajuuttani? Millaisia työkaluja siihen on jo olemassa?

Käymme ytimekkäästi ja innostavasti läpi, miten jokainen meistä voi vahvistaa omaa johtajuuttaan ja sitä kautta löytää tekemiseensä mielekkyyttä, voimaa ja onnistumista. Tutustumme Googlessa kehitettyyn SIYLI-ohjelmaan (Search Inside Yourself Leadership Institute), joka perustuu tunnetaitoihin, neurotieteeseen ja mindfulness –pohjaiseen työskentelyyn. Pääset kokeilemaan muutamaa käytännönläheisestä työkalua ja jakamaan kokemusta muiden kanssa.

http://www.prover.fi/
http://www.bci.fi/
http://www.yrityskauppapalvelut.fi/

SIJAINTI
Prover Oy, Kauppakatu 9 A 1, 2. krs, käynti Wipperin ja Kuva Seppälän liikkeiden välissä olevista ovista. Ovet avataan summerilla.

View Event →
Tarina viestinnän välineenä
Oct
18
5:00 PM17:00

Tarina viestinnän välineenä

Miten tarinat synnyttävät muistijälkiä? Miten muotoillaan kohtaamisia? Kun haluamme pysäyttää, vaikuttaa jonkun tekemisiin tai ajatuksiin, luomme mahdollisuuksia merkityksellisille ja mieleenpainuville kohtaamisille. Tarinat usein on jo olemassa. Tässä koulutuksessa annetaan eväitä, miten ne saadaan pintaan.

View Event →
Oct
12
5:00 PM17:00

Mutkattomasti markkinointia

Miten markkinointi nivoutuu arjen tekemiseen? Miten onnistumista mitataan ja mitä tavoitteita asetetaan?

Koulutuksessa käydään yhdessä läpi käytännönläheinen malli menestyksekkään markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Täytämme yhdessä Boosterin toteuttamaa pelikirjaa, jonka avulla päätetään kanavat, tavoitteet ja aikataulutetaan toimenpiteet. Pelikirja sopii sekä yrityksen markkinointisuunnitelman että suunnitelmallisen henkilöbrändäyksen pohjaksi. Koulutukseen osallistujat saavat hyvät lähtökohdat markkinoinnin hallintaan ja roppakaupalla inspiroitumisia ja ideoita omaan työskentelyyn.

View Event →
Yritysvastuun ABC
Aug
29
4:45 PM16:45

Yritysvastuun ABC

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 14.8. klo 9 Facebook-tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuuteen mahtuu 45 henkilöä.

Vaatimukset yritysten liiketoiminnan vastuullisuudelle ovat lisääntyneet merkittävästi viime vuosina. Globaalien ja paikallisten ongelmien monimutkaisuus, sidosryhmien painostus sekä huoli tulevaisuuden toimintaedellytyksistä yhdistettynä lisääntyviin raportointivaatimuksiin pakottavat yritykset arvioimaan toimintaansa syvällisemmin ja taloudellisia tekijöitä painottavia näkökulmia laajemmin.

Elokuussa on luvassa ajankohtainen katsaus yritysvastuuseen ja vastuullisuusraportointiin. Illan aikana kuulette yritysvastuun kehityksestä ja kulmakivistä, tämän hetken vastuullisuusteemoista sekä saatte neuvoja siihen, miten lähteä liikkeelle oman yrityksen vastuullisuuden arvioinnissa ja yritysvastuuraportoinnissa. Case studyna esitellään Varman yritysvastuuohjelman kehittäminen sekä prosessi ensimmäisen vastuullisuusraportin takana. 

OHJELMA

Klo 16.45 Kahvia, virvokkeita
Klo 17 Howtomon esittely
17.05 Katri Viippola ja Katariina Sillander, Varma: Tervetuloa Varmaan
17.10 Riikka Rantakari, FitComm: Yritysvastuun ABC
18 Tauko
18.20-18.50 Katariina Sillander, Varma: Näin rakennamme yritysvastuuta Varmassa

KOULUTTAJAT

Puhujina toimivat Riikka Rantakari ja Katariina Sillander. 

Riikka on toiminut 17 vuotta yritysvastuun ja viestinnän parissa. Hän työskentelee pääosin yritysten ja organisaatioiden kanssa, jotka ovat kehittämässä liiketoimintaansa vastuullisuuden näkökulmasta tai ovat käynnistämässä vastuullisuusraportointia. Viestinnän osalta pääpaino on vastuullisuusviestinnässä, sidosryhmäsuhteissa ja viestinnän strategisessa kehittämisessä. Riikka on työskennellyt muun muassa seuraavien yritysten kanssa: ISS Palvelut Oy, Caruna Oy, Huhtamäki Oyj, Elisa Oyj, Sponda Oyj, VR Group, Vantaan Energia Oy, Lindex Oy, Stockmann Oyj, The Nickel Institute ja Helsinki Business Hub.

Katariina on Varman yritysvastuupäällikkö, jonka tontilla on vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen sekä vastuullisuusviestintään ja -raportointiin liittyviä inspiroivia tehtäviä. Kata on rakentanut Varman yritysvastuuohjelman vajaat kaksi vuotta sitten ja vetänyt sen mukanaan tuomia kehitysprojekteja. Hän on myös kirjoittanut yhtiön ensimmäisen GRI-standardeja noudattavan yritysvastuuraportin vuodelta 2016. Ennen vastuullisuusuraa Kata on tehnyt pitkään talous- ja sijoituksiin liittyvää viestintää.

View Event →
Inbound Marketing
Jun
7
6:45 PM18:45

Inbound Marketing

Inbound is the new approach to marketing, that focuses on quality over quantity. During this Howtomo training Laura Santala from Agile Search will teach how to attract the attention of your target audience by offering them helpful and meaningful content, instead of aggressively advertising your solutions. The goal of this session is to understand the theory behind inbound marketing, define the key benefits and be able to plan and execute a successful inbound marketing strategy. You'll learn not only about marketing and quality content, but also about company branding and how to create a strong brand with your marketing efforts. 

This session will be held at BoConcept in Mannerheimintie. It will be mainly held in English.

We'll post the signup link to the facebook event approximately one week before the event, so stay tuned!

View Event →