Howtomo
StockSnap_SWRREC0K3A.jpg

Howtomo-blogi

Blogissamme palaamme koulutuksien aihepiireihin.

#mäosaan: Tytti Porkka osaa nauttia tavallisesta elämästä

Howtomon #mäosaan -kampanja rohkaisee naisia kertomaan omista taidoistaan.

Tämän blogin kirjoittaja Tytti Porkka järjestää Howtomo-koulutuksia Lahdessa.

Mä osaan tehdä tavoitteista totta. Mä oon hyvä volitiossa. Motivaation ja päämäärän lisäksi tarvitaan toimeenpanokykyä ja sen mä osaan! Oli kyse sitten urheilusuorituksesta, opiskelu- tai työpaikasta, erilaisista projekteista tai mistä tahansa tärkeästä, jonka saavuttamiseen löytyy vahva tahtotila niin mä olen hyvä tekemään vaativistakin tavoitteista totta. Toisin sanoen mä osaan tehdä toimivia suunnitelmia, laittaa ne täytäntöön ja onnistua!

Mä osaan olla avuksi ja ihastua ihmisiin. Mä osaan ja haluan nähdä ihmisissä ne hyvät puolet ensin. Mulle ehkä suurinta merkitystä elämään tuo se, että mun ympärillä olevilla ihmisillä on hyvä olla. Mä haluan olla avuksi muille ja mä osaan auttaa muita. Mä pidän tiimityöskentelystä ja mä osaan olla se pelinrakentaja, joka antaa muiden loistaa. Olen tyytyväinen, kun näen ympärilläni hymyjä.

Tytti - mä osaan.jpg

Mä osaan olla tavallinen ja mä osaan olla ylpeä siitä. Mun ei tarvitse olla mitään erikoista ja mä en tarvitse mitään erikoista. Mä osaan nauttia asioista, joita on mun ympärillä. Mä haluan nauttia luonnosta ja hyvistä hetkistä keittiönpöydän ääressä. Mä rakastan mun lähimmäisiä ja mä osaan olla hyvä tytär, sisar, puoliso ja ystävä.

Mä osaan kiinnostua ja innostua uusista asioista. Mä pidän siitä, että ympärillä tapahtuu. Mä haluan olla liikkeessä. Uusien asioiden kokeminen on virkistävää. Mä rakastan innostumisen ja uuden oivaltamisen tunnetta.

Mä osaan jo paljon kaikkea, mutta mä haluan oppia paremmaksi ja haluan osata enemmän! Mä haluan oppia joka päivä jotain uutta, sillä uudet tiedot ja taidot tuovat uudenlaista sisältöä ja näkökulmaa elämään.

Mä pidän haasteista ja totta kai mä haluan aina onnistua! Mä osaan kyllä myös epäonnistua eli mä osaan oppia vaikeista hetkistä ja kääntää ne tulevaisuuden voitoiksi.

Tällä hetkellä Tytti on opintovapaalla poliisin ammatistaan. Tytti opiskelee kasvatustieteiden maisteritutkintoa ja on opinnoissaan erityisen kiinnostunut aikuisen oppimisesta ja hyvinvoivista työelämän organisaatioista.

Heta