Howtomo
StockSnap_SWRREC0K3A.jpg

Howtomo-blogi

Blogissamme palaamme koulutuksien aihepiireihin.

#mäosaan: Miia Eskelinen-Fingerroos osaa luottaa elämään

Howtomon #mäosaan-kampanja rohkaisee naisia kertomaan omista taidoistaan.

Tämän blogin osaaja on savolaistunut elämän huastattelija Miia Eskelinen-Fingerroos, joka osaa ottaa hetket sellaisina kuin ne tulevat ja pitää päänsä kylmänä tiukoissakin paikoissa. Miia järjestää Howtomo-koulutuksia Kuopiossa.

Ennen kaikkea #mäosaan olla rohkea.

Tuntuisi väärälle aloittaa #mäosaan –blogini kirjoitusta millään muulla osaamisella, kuin taidollani sietää epävarmuutta sekä viime hetken muutoksia.

Osaan ottaa tilanteet vastaan sellaisina, kuin ne tulevat sekä käyttää ne hyödyksi säädön määrästä välittämättä. Osaan nauttia muuttuvista tilanteista ja itseni haastamisesta. Osaan ottaa hetken haltuun ja mennä sinne minne pitikin, vaikka määränpää on matkalla mahdollisesti muuttunut ja kiertotien kautta.

Todo va a ir bien, kaikki tulee menemään hyvin.

Todo va a ir bien, kaikki tulee menemään hyvin.

Todo va a ir bien, kaikki tulee menemään hyvin.

Osaan luottaa tuohon ajatukseen. Osaan olla hätääntymättä, muistan aina hengittää tiukoissakin paikoissa. Osaan sivuuttaa epäoleelliset haasteet ja nähdä niiden sijasta ratkaisuja – monesti useitakin.

Osaan luottaa itseeni sekä intuitiooni.

Minulle on ominaista nähdä iso kuva sekä ymmärtää nyanssit, taitoni ymmärtää pieniä vivahteita pääsee oikeuksiinsa ryhmätilanteissa, joissa on löydettävä kompromissit. Osaan lukea tilanteita sekä ymmärrän ihmisyyden merkityksen. Osaan muistuttaa itseäni kohtaamisen merkityksellisyydestä sekä yksilön tärkeydestä. Osaan arvostaa erilaisuutta ja opettelenkin jatkuvasti erilaisten näkökulmien vaikuttimia sekä painoarvoja. Osaan vakuuttaa ja vaikuttua. Osaan ajatella kriittisesti sekä kiittää.

Kaikkein tärkein #mäosaan–kampanjan varjolla esiintuomani taito on syvä ymmärrykseni siitä, että me ihmiset emme ole valmiita.

Ymmärrän oman keskeneräisyyteni ja hyväksyn sen. Silti osaan luottaa omaan parhaaseen ymmärrykseeni, jonka uskallan avata tarkasteltavaksi sekä kritisoitavaksi. Siksipä ennen kaikkea muuta #mäosaan olla Rohkea.

20767875_10155147421598541_1969798022419265489_n.jpg

Tämän blogin osaaja on savolaistunut elämän huastattelija Miia Eskelinen-Fingerroos, jonka arkipäivistä juhlaa tekevät kohtaamiset sekä ihmiset. Miia työskentelee kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisen parissa hyvinvointialan asiantuntijayrityksen varatoimarina ja nauttii erityisesti siitä, että saa olla osana monipuolisia yhteisöjä sekä oppia uutta joka päivä.

Howtomon toiminnassa Miia ollut mukana syksystä 2017 vapaaehtoisena koulutuskoordinaattorina Kuopiossa.

Löydät Miian myös LinkedInissä.

 

 

Howtomo Finland