Howtomo
StockSnap_SWRREC0K3A.jpg

Howtomo-blogi

Blogissamme palaamme koulutuksien aihepiireihin.

Howtomo liittyy osaksi Phoenix Ry:tä

TIEDOTE 15.6.2018:

Kuva Howtomon Afterworkeiltä 14.6.18  St. George hotellilta. 

Kuva Howtomon Afterworkeiltä 14.6.18  St. George hotellilta. 

Howtomo on vajaan kahden vuoden olemassaolonsa aikana saavuttanut paljon: olemme järjestäneet yli 100 koulutusta, kouluttaneet yli 1500 naista ja tavoittaneet tuhansia. Viimeisen vuoden aikana olemme myös laajentaneet toimintaamme ympäri Suomen 8 uudelle paikkakunnalle. Vapaaehtoisia Howtomo-koordinaattoreita onkin jo lähes 30!                                            

Viime syksynä me perustajajäsenet kokoonnuimme miettimään mitä on näiden mielettömien lukujen takana ja mitä kaikkea me vielä voisimme saavuttaa. Osana strategista pohdintaa toteutimme keväällä Howtomon suuren vaikuttavuuskyselyn , jonka tulokset kertoivat meille, että Howtomolla on ollut iso merkitys osallistuneille. Toimintamme on rohkaissut ihmisiä uskomaan omaan osaamiseen, auttanut kehittämään työelämätaitoja, tuonut eri elämäntilanteissa olevia naisia yhteen ja saanut heidät kokemaan voimaantumista.                                                                                                                 

Olemme ylpeitä siitä, että Howtomo on toiminnallaan todella saavuttanut niitä tavoitteita, joita aikanaan itsellemme asetimme. Me haluamme, että naiset ymmärtävät oman osaamisensa ja potentiaalinsa, tekevät sen näkyväksi yhteiskunnassa, vahvistavat rooliaan aktiivisina toimijoina ja vahvistavat keskinäisiä verkostojaan. Me tavoittelemme tasa-arvoista työelämää ja tasa-arvoista yhteiskuntaa ja haluamme tukea kaikkia naisia tämän tavoitteen saavuttamisessa.                                                                              
Vahvistaaksemme Howtomon perustaa ja toiminnan jatkuvuutta, olemme tänä keväänä liittyneet osaksi Phoenix ry:tä, joka on alunperin perustettu turvapaikanhakijoiden yrittäjyyttä ja työllistymistä edistävän Startup Refugeesin taustayhdistykseksi. Phoenix on laajentanut toimintamalliaan siten, että se toimii myös muiden yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemisen hyväksi. Howtomo toimii Phoenixissä omana brändinään ja toimintaamme ohjaa Howtomon oma hallitus. Phoenixin tukemana haemme Howtomon toiminnalle rahoitusta, jonka tavoitteena on turvata olemassaoleva toiminta sekä luoda mahdollisuuksia uusille toimintamuodoille.                                                                                                                                                                                                                       
Howtomon perustajajäsenet Armi Ahvenainen, Pilvimaari Heikkinen, Heta Kärki, Iris Sandelin, Satu Heikinheimo ja Yvonne Westerlund muodostavat Howtomon hallituksen. Armi Ahvenainen on valittu Howtomon toiminnanjohtajaksi ja Satu Heikinheimo varatoiminnanjohtajaksi ja yhteisömanageriksi.                 
Me kiitämme teitä kaikkia tuestanne.
Ihanaa kesää & palataan syksyllä!
 

pilvimaari heikkinen