Howtomo
StockSnap_SWRREC0K3A.jpg

Howtomo-blogi

Blogissamme palaamme koulutuksien aihepiireihin.

#mäosaan: Yvonne Westerlund auttaa osaamisen ja potentiaalin esiintuomisessa

Howtomon #mäosaan-kampanja rohkaisee naisia kertomaan omista taidoistaan.

Tämän blogin kirjoittaja on Helsingistä kotoisin oleva Yvonne Westerlund, joka on yksi Howtomon perustajajäsenistä. Yvonne suhtautuu elämään uteliaasti ja filosofisesti, unelmoi lapsuuden pitkistä kuumista kesistä ja omista hetkistä mieluisan kirjan parissa. 

”Musta tuntuu, etten osaa yhtään mitään.”
#mäosaan auttaa muita sanoittamaan osaamisensa ja potentiaalinsa eli sen, millä eväillä onnistuu, ja mitä sillä kaikella mitä on, vielä voisi tehdä. On halua eteenpäin, uuteen mielekkäämpään tekemiseen missä oppii uutta, saa hyödyntää osaamista ja kokea onnistumisia. Onhan sillä väliä mihin aikansa käyttää!

Tuntuuko että seisot kieli keskellä suuta aina kun pitää kertoa itsestäsi ja osaamisestasi? 
 


”Jonkun pitää muuttua mutta en saa otetta siitä mistä edes aloittaa.”
#mäosaan auttaa, koska näen että olet hiomaton timantti. Kun rakennat sillan itsesi, osaamisesi ja rekrytoivan osapuolen tarpeen välille alkaa tapahtua. Näet selkeästi mitkä ovat vahvuutesi, mikä opittua osaamista ja miten olet näiden avulla onnistunut aikaisemmin haastavissa tilanteissa. Oivallat mitä haluat sanoa ja opit puhumaan ja kirjoittamaan itsestäsi sekä osaamisestasi fokusoidusti, selkeästi ja helposti ymmärrettävästi. Ja parasta tässä on se, mitä enemmän kirjoitat ja puhut itsestäsi, sitä enemmän olet vakuuttava ja varma itsestäsi. Löydät omia kirkkaita timantteja muille jaettavaksi.

#mäosaan, koska minulla on kokemusta työelämästä, avioliitoista ja avioerosta, vanhemmuudesta, ihmissuhteista, motivoivista ja osaavista pomoista kuten myös narsisseista. Olen ollut työnhakijana onneni kukkuloilla ja epätoivon laaksossa. #mäosaan auttaa muita kukoistamaan.

Yvonne and notebook.jpg

#mäosaan kokata, ommella vaatteita ja järjestää viihtyisiä juhlia, joissa vieraat ovat pääosassa. Nautin musiikista, teatterista ja kirjoista, mutta osaan myös kirjoittaa. Osaan ottaa rennosti ja laiskotella perheeni, koirani ja ystävieni kanssa. 

Lapsena Yvonne katseli mieluiten kuvakirjoja ja nykyisinkin hän nauttii siitä, kun silmä lepää ja ympärillä on kukkia, värejä ja kauniita esineitä. Työn merkityksellisyys on hänelle vahva arjen draiveri. Hän on lähellä toista ihmistä ratkaisukeskeisesti ja aina positiivisen kautta. 

Yvonne löytyy myös Linkedinistä 
 

pilvimaari heikkinen