Howtomo
StockSnap_SWRREC0K3A.jpg

Howtomo-blogi

Blogissamme palaamme koulutuksien aihepiireihin.

#mäosaan: Tanja Säde jäi opintovapaalle, jotta saisi oppia uusia asioita

Howtomon #mäosaan-kampanja rohkaisee naisia kertomaan omista taidoistaan.

Tämän blogin kirjoittaja Tanja Säde on markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen, jolla 20 vuoden työura IT-alalta. Viime kuukausina hän on ollut opintovapaalla ja oppinut enemmän uusia asioita kuin olisi ikinä uskonut. Tanja järjestää Helsingissä Howtomo-koulutuksia.

Tein vuosi sitten päätöksen, jota en ole katunut sekuntiakaan.
Tanja1.JPG

Päätös oli 20 vuoden työputken jälkeen jäädä kymmenen kuukautta kestävälle opintovapaalle. Kirjoitin itselleni opintovapaalle tavoitteet: "Tämä aika pyhitetty uuden oppimiselle, itsensä kehittämiselle ja uteliaisuudelle kokeilla uusia juttuja".

Ja kuinka paljon olenkaan oppinut uutta, vahvistanut ammattitaitoani sekä oppinut itsestänikin.  En olisi ikinä uskonut ennen opintovapaata, että näiden kuukausien aikana olen pääsen kouluttamaan digimarkkinointistrategian luomista, tekemään harjoitustyönä palvelumuotoilusuunnitelman upealle hotellille, koordinoimaan monia elämyksellisiä Howtomon koulutuksia, oppimaan paljon viestinnästä, yritysstrategian muodostamisesta, muutosjohtamisesta sekä myynnin ja markkinoinnin yhdistämisestä saumattomaksi tuloskoneeksi.

20 vuoden markkinoinnin kokemuksella uskallan jo sanoa, että osaan luoda markkinointistrategian, joka on sidottu koko yrityksen strategiaan ja kasvutavoitteisiin. Osaan katsoa asioita asiakkaan silmin ja tuoda asiakasymmärrystä myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun palvelumuotoilun keinoin. Osaan tulkita ja suodattaa dataa ja tehdä päätöksiä näiden perusteella.

Olen erityisen ylpeä siitä, että pystyn tartuttamaan oman innostukseni myös muihin ihmisiin.

Osaan myös iloita elämän pienistä asioista, osaan pysähtyä ja olla läsnä kun pitää ihastella elämän pieniä iloja; auringonpaistetta, ihmisten moninaisuutta, omien koirien hassuja juttuja sekä lapsien onnistumisen kokemuksia.

Tänä vuonna haluan vielä oppia paremmaksi surffaajaksi, blogikirjoittajaksi ja markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiseksi. Onneksi nämä ovat niitä alueita, jossa ei ikinä ole valmis, vaan voin joka päivä saada uusia ahaa-elämyksiä ja kartuttaa omaa osaamistani.

Osaan luottaa omaan osaamiseni, sekä uuteen että päivitettyyn. Osaamiseni vie minut varmasti juuri sinne, minne haluankin sen vievän.

Elämä kantaa. Varmasti. Aina. Koska #mäosaan.

Tanja2.jpg

Tämän blogin kirjoittaja Tanja Säde on markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen jolla 20 vuoden työura IT-alalta. Nyt opintovapaalla viimeistellen viestinnän johtamisen MBA-tutkintoa. Innostunut palvelumuotoilun voimasta yhdistää markkinointi, myynti ja viestintä yhteiseen tekemiseen.

 Howtomon toiminnassa Tanja ollut mukana syksystä 2017 vapaaehtoisena koulutuskoordinaattorina pääkaupunkiseudulla. Innostuu uuden oppimisesta, kohtaamisista sekä vapaaehtoistyöstä ihmisten ja eläinten hyväksi. Intohimoinen astangajoogi.

Tanjan löytää myös täältä:
@TanjaSade
www.linkedin.com/in/tanjasade

Howtomo Finland