Howtomo
StockSnap_SWRREC0K3A.jpg

Howtomo-blogi

Blogissamme palaamme koulutuksien aihepiireihin.

#mäosaan: Liina Tabell osaa kiteyttää monimutkaisia asioita oivalluttaviksi kuviksi

Howtomon #mäosaan-kampanja rohkaisee naisia kertomaan omista taidoistaan.

Tämän blogin kirjoittaja Liina Tabell on livekuvittaja ja graafinen fasilitoija ja kuvittaja Sibia Oy:ssa. Liina järjestää Helsingissä Howtomo-koulutuksia. Liina suunnitteli  #mäosaan -kampanjan tunnuksen yhdessä Graphic & Digital designerin Ninni Melenderin kanssa. 

#mäosaan kiteyttää monimutkaisia asioita oivalluttaviksi kuviksi livenä lämminhenkisesti ja aidosti kuunnellen

#mäosaan kiteyttää monimutkaisia asioita oivalluttaviksi kuviksi livenä lämminhenkisesti ja aidosti kuunnellen

Mä osaan:

Kiteyttää kuvittamalla monimutkaisia asioita visuaalisiksi muistiinpanoiksi tapahtumissa reaaliaikaisesti eli livekuvittaa. Seminaareissa, asiakastilaisuuksissa ja kokouksissa puheenvuorot, keskustelut ja työpajat piirtyvät käsissäni hetki hetkeltä osallistujien seurattavaksi kuvituksiksi valkokankaalle. Autan hahmottamaan olennaiset asiat tapahtumasta mukaansa tempaavalla ja elävöittävällä tavalla. Osaan tehdä monitahoisista asioista näkyviä, ymmärrettäviä ja selkeitä kuvittaen. Osaan kuunnella tarkasti, piirtää nopeasti, höystää huumorilla ja päästä nopeasti kiinni eri alojen ja teemojen saloihin. Osaan tuoda lämpöä ja inhimillisyyttä kuvillani tilaisuuksiin.

Oivalluttaa kuvan avulla erilaisissa muutosprosesseissa ja työpajoissa eli fasilitoida graafisesti. Graafinen fasilitoija ohjaa ja keskusteluttaa tilanteessa syntyvän kuvan avulla strategiaprosesseissa, muutosprosesseissa, projekteissa ja tilanteissa joissa luodaan uutta. Osaan auttaa ihmisiä hahmottamaan kokonaiskuvan käsiteltävästä aiheesta, tuoda osallistujien erilaiset näkökulmat näkyviin, tukea vuorovaikutusta ja auttaa luomaan yhteistä ymmärrystä ja sitoutumista. Osaan ohjata ryhmiä muutosprosesseissa eteenpäin lämminhenkisesti ja aidosti kuunnellen ja auttaa heitä hahmottamaan yhteiset tavoitteet ja ratkaisut niihin pääsemiseksi. Osaan kuvittaa strategiota ja vielä hahmottomia ideoita näkyväksi. Osaan kuunnella kunnioittaen ja tuoda rauhaa ja luottamusta muutoksen keskelle.

Kuvittaa tarkkanäköisesti ja hienovivahteisesti elämän pieniä sykähdyttäviä hetkiä ja alleviivata arjen kauneutta. Tehdä lämminhenkisiä ja inspiroivia kuvituksia ja maalauksia, joista tulee hyvä mieli ja joita on ilo katsella.

Mä osaan myös maustaa (tulista) ruokaa, olla onnellinen pienistä asioista, pyytää apua, sanoittaa kappaleita ja nauraa itselleni.

Liina promo2.jpg

Tämän blogin kirjoittaja Liina Tabell on livekuvittaja ja graafinen fasilitoija ja kuvittaja Sibia Oy:ssa.

Liina on esteetikko, joka nauttii hitaista aamuista ja yhdessä luomisesta muiden kanssa.

Liina tuli ensimmäisen kerran Howtomon tilaisuuteen kesäjuhlilla ja on ollut mukana Howtomon vapaaehtoisena koulutuskoordinaattorina syksystä 2017. Liinasta Howtomossa on parasta hyvä fiilis, lämminhenkisyys ja osaamisen jakaminen vertaisena.  Liinalle on tärkeää, että naiset voivat olla toisilleen voimavara ja voidaan yhdessä olla iloisia omasta osaamisesta ja kannustaa toisia!

Tutustu Liinaan paremmin: www.sibia.fi &  www.liinajulia.com

Osallistu sinäkin Howtomon #mäosaan-kampanjaan ja kerro omasta osaamisestasi blogissasi, Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä tai vähintäänkin omalle peilikuvallesi! Äläkä säästele itsekehuja!  

 

 

 

Howtomo Finland