Howtomo
pori 1000x1000.png

Howtomo Pori

Tutustu Howtomo Porin toimintaan ja tule mukaan!

Howtomo Pori

Kun Howtomo sai LinkedIn-artikkelin myötä huomiota ihan kaikkien naisten vertaisverkostona, länsirannikolta kuului älährys: eihän täällä meillä mitään Howtomo-toimintaa ole! Syksyllä 2017 päästiin kuitenkin heti vauhtiin, kun Johanna ja Noora kävivät tapaamassa koordinaattorikollegat ja oppimassa konseptin. Howtomo Pori oli syntynyt.

Satakunnassa kiire ei ole yhtä kova kuin pääkaupunkiseudulla, mutta fiksuja ja osaavia naisia löytyy meiltäkin pilvin pimein. Howtomo Pori ravistelee vanhoja käsityksiä, joiden mukaan kaikki ihana ja ihmeellinen tulee muka aina jostain muualta. Ei tule: jokainen vastaa omista unelmistaan ja tekee niistä totta itse, juuri siellä, mistä löytää oikeat ihmiset itseään tsemppaamaan.
 

 OTA MEIHIN YHTEYTTÄ: 

HOWTOMOpori@GMAIL.COM

 
Minna Luusalo   Hei, olen Minna. Howtomon idea tuntui alusta saakka loistavalta ja osallistuinkin itse Porin ensimmäiseen koulutukseen - enkä pettynyt. Siksi lähdin epäröimättä mukaan, kun tilaisuus liittyä Porin asialliseen koordinaattorijengiin tarjoutui. On jo selvästi käynyt ilmi, miten paljon tietoa ja vertaistukea ja verkostoja naisilla on toisilleen tarjottavana ja se kannustaa eteenpäin. Howtomon ulkopuolisessa elämässä teen työskentelen osuuskuntamuotoisessa yrityksessä pääasiallisesti käännös- ja sisällöntuotannon tehtävissä.   LinkedIn                                                                                       

Minna Luusalo

Hei, olen Minna. Howtomon idea tuntui alusta saakka loistavalta ja osallistuinkin itse Porin ensimmäiseen koulutukseen - enkä pettynyt. Siksi lähdin epäröimättä mukaan, kun tilaisuus liittyä Porin asialliseen koordinaattorijengiin tarjoutui. On jo selvästi käynyt ilmi, miten paljon tietoa ja vertaistukea ja verkostoja naisilla on toisilleen tarjottavana ja se kannustaa eteenpäin. Howtomon ulkopuolisessa elämässä teen työskentelen osuuskuntamuotoisessa yrityksessä pääasiallisesti käännös- ja sisällöntuotannon tehtävissä.

LinkedIn                                                                                      

Johanna Palmgren   Hei, olen Johanna. Saan isot kiksit elämässä siitä, kun huomaan auttavani kanssaihmisiä ymmärtämään, mitä he oikeasti haluavat sanoa, ja sitten vielä viestimään asiansa onnistuneesti eteenpäin. Siksi Howtomo-koordinaattorina toimiminen on mun juttu. Lisäksi tykkään asettaa itselleni haasteita, koska yleensä niihin tarttumisesta seuraa jonkinlainen onnistuminen - vähintään uusi kokemus. Tasapainottelua toiminnan ja rauhoittumisen välillä harjoittelen edelleen, ja siinä minua auttaa perhe.   LinkedIn                                                                                        Instagram    

Johanna Palmgren

Hei, olen Johanna. Saan isot kiksit elämässä siitä, kun huomaan auttavani kanssaihmisiä ymmärtämään, mitä he oikeasti haluavat sanoa, ja sitten vielä viestimään asiansa onnistuneesti eteenpäin. Siksi Howtomo-koordinaattorina toimiminen on mun juttu. Lisäksi tykkään asettaa itselleni haasteita, koska yleensä niihin tarttumisesta seuraa jonkinlainen onnistuminen - vähintään uusi kokemus. Tasapainottelua toiminnan ja rauhoittumisen välillä harjoittelen edelleen, ja siinä minua auttaa perhe.

LinkedIn                                                                                      Instagram

 

Noora Rajala   Moi, olen Noora, innostuja ja innostaja. Haalin itselleni projekteja, jotka rikastuttavat arkeani, joten Howtomo-toimintaan mukaan liittyminen tuntui luontevalta valinnalta. Haluan kehittää ja laajentaa omaa osaamistani jatkuvasti. On mahtavaa olla mukana tarjoamassa koulutusta Porissa myös muille naisille ja seurata, miten ihmiset löytävät uusia kontakteja ja tuttavia, joiden kanssa kehitellä erilaisia projekteja eteenpäin. Päivisin opetan suomea maahanmuuttajille, iltaisin luen nukahtamiseen saakka kirjoja lapsilleni ja itselleni.   LinkedIn   

Noora Rajala

Moi, olen Noora, innostuja ja innostaja. Haalin itselleni projekteja, jotka rikastuttavat arkeani, joten Howtomo-toimintaan mukaan liittyminen tuntui luontevalta valinnalta. Haluan kehittää ja laajentaa omaa osaamistani jatkuvasti. On mahtavaa olla mukana tarjoamassa koulutusta Porissa myös muille naisille ja seurata, miten ihmiset löytävät uusia kontakteja ja tuttavia, joiden kanssa kehitellä erilaisia projekteja eteenpäin. Päivisin opetan suomea maahanmuuttajille, iltaisin luen nukahtamiseen saakka kirjoja lapsilleni ja itselleni.

LinkedIn