Howtomo
lahti 1000x1000.png

Howtomo Lahti

Tutustu Howtomo Lahden toimintaan ja tule mukaan!

Howtomo Lahti

Howtomo Lahti sai alkunsa, kun kolme lahtelaista naista oli kuullut tästä mahtavasta vertaisoppimisverkostosta ja päättivät lähteä Helsinkiin tutustumaan lähemmin toimintaan ja samalla myös toisiinsa. Olimme ahkerasti pendelöineet Helsinkiin kouluttautumaan ja koimme, että kyllä Lahdessakin osataan. Halusimme tuoda esille lahtelaisia asiantuntijanaisia. Missä he ovat? Keitä he ovat? Voisimmeko tehdä yhteistyötä enemmän? Näihin kysymyksiin lähdimme etsimään vastauksia.

Ja löytyihän heitä! Jokainen koulutus on ollut omanlaisensa, kiinnostava ja innostava, jossa tietoa ja ajatuksia on vaihdettu. Olemme tuoneet ja haluamme jatkossakin tuoda esille hyvinkin erilaisia asiantuntijanaisia. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi koulutuksiimme! Tule oivaltamaan ja oppimaan jotain uutta. Tule kouluttamalla jakamaan tietoa ja kehittymään kouluttajana. Koulutuksissamme kohtaavat samasta aiheesta kiinnostuneet naiset.

Kerro meille, jos sinulla on koulutusideoita tai voit tarjota meille tiloja koulutuksille. Haluatko lähteä mukaan järjestämään koulutuksia? Kaipaamme innokkaita uusia koordinaattoreita toimintaan mukaan!

 OTA MEIHIN YHTEYTTÄ: 

HOWTOMOLAHTI@GMAIL.COM

 
 
Elina Elme   Hei, olen Elina, Pohjois-Karjalasta lähtöisin, sittemmin Lahteen kotiutunut howtomolainen. Howtomossa yhdistyy moni itseäni inspiroiva asia; ihmiset, uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen. Parasta toiminnassa minulle ovat olleet mieleenpainuvat kohtaamiset, vuorovaikutus ja luovan ajattelun synnyttäminen. Arvostan aitoutta, lempeyttä ja hyvän tekemistä itselle ja muille.    LinkedIn

Elina Elme

Hei, olen Elina, Pohjois-Karjalasta lähtöisin, sittemmin Lahteen kotiutunut howtomolainen. Howtomossa yhdistyy moni itseäni inspiroiva asia; ihmiset, uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen. Parasta toiminnassa minulle ovat olleet mieleenpainuvat kohtaamiset, vuorovaikutus ja luovan ajattelun synnyttäminen. Arvostan aitoutta, lempeyttä ja hyvän tekemistä itselle ja muille. 

LinkedIn

Tytti Porkka    Hei, olen Tytti. Olen ikuinen oppija ja kiinnostun uusista asioista helposti. Innostuin Howtomon koulutuksista, koska tässä ajassa on paljon mielenkiintoista ympärillä. Howtomo onkin aivan loistava paikka saada maistiaisia uusista asioista ja tutustua samasta aiheesta kiinnostuneihin ihmisiin!   

Tytti Porkka

Hei, olen Tytti. Olen ikuinen oppija ja kiinnostun uusista asioista helposti. Innostuin Howtomon koulutuksista, koska tässä ajassa on paljon mielenkiintoista ympärillä. Howtomo onkin aivan loistava paikka saada maistiaisia uusista asioista ja tutustua samasta aiheesta kiinnostuneihin ihmisiin!