Howtomo
kuopio 1000x1000.png

Howtomo Kuopio

Tutustu Howtomo Lahden toimintaan ja tule mukaan!

Howtomo Kuopio

Howtomon levittäytyessä Helsingistä muualle Suomeen, oltiin Kuopiossa hyvin hereillä - myös tänne oli saatava oma Howtomo! Toimintaa lähdettiin pyörittämään kolmen koulutuskoordinaattorin Miian, Kaisan ja Heinin voimin. Homma pyörii rennolla ja myönteisellä savolaisella otteella ja koulutuksia järjestetään suurin piirtein kerran kuussa. Mahtavaa on ollut se, miten positiivisen vastaanoton Howtomo on Kuopion seudulla saanut. Kaikki koulutukset ovat olleet täyteen varattuja ja naisilta on tullut myös paljon toiveita uusien koulutusaiheiden suhteen. Lisäksi on huomattu, miten mahtavaa ja monipuolista osaamista meillä täällä on! Howtomon kautta tätä osaamista on mahdollista jakaa laajemmin Savon naisten käyttöön.

 OTA MEIHIN YHTEYTTÄ: 

HOWTOMOkuopio@GMAIL.COM

 
 
Heini Niemelä   Heippa! Olen Heini, Tampereelta lähtöisin, mutta nykyään tänne Kuopioon kotiutunut howtomolainen. Mikä Howtomossa minua kiinnostaa ja innostaa? Eniten varmasti se, miten se tarjoaa eri alojen naisille mahdollisuuden tavata, verkostoitua sekä oppia toisiltaan paljon uutta - joskus hieman yllättävistäkin aihepiireistä. On hienoa nähdä, miten koulutuksissa oivalletaan yhdessä uutta siinä missä myös syvennetään jo olemassa olevaa osaamista. Mikä sitten elämässä ylipäätään kiinnostaa? Ammatillisesti olen kiinnostunut erinäisistä työelämän kehittämisen teemoista, eritoten hr on lähellä sydäntä! Oma aika menee pitkälti läheisten ja ystävien seurassa, kokkaillessa, harrastusten (eritoten acroyogan) parissa, uusia juttuja kokeillessa siinä missä myös tulevaisuudesta haaveillessa.     LinkedIn

Heini Niemelä

Heippa! Olen Heini, Tampereelta lähtöisin, mutta nykyään tänne Kuopioon kotiutunut howtomolainen. Mikä Howtomossa minua kiinnostaa ja innostaa? Eniten varmasti se, miten se tarjoaa eri alojen naisille mahdollisuuden tavata, verkostoitua sekä oppia toisiltaan paljon uutta - joskus hieman yllättävistäkin aihepiireistä. On hienoa nähdä, miten koulutuksissa oivalletaan yhdessä uutta siinä missä myös syvennetään jo olemassa olevaa osaamista. Mikä sitten elämässä ylipäätään kiinnostaa? Ammatillisesti olen kiinnostunut erinäisistä työelämän kehittämisen teemoista, eritoten hr on lähellä sydäntä! Oma aika menee pitkälti läheisten ja ystävien seurassa, kokkaillessa, harrastusten (eritoten acroyogan) parissa, uusia juttuja kokeillessa siinä missä myös tulevaisuudesta haaveillessa.  

LinkedIn