Howtomo
Artboard 3.png

Haluan kouluttaa

 
face_back_2.png

Howtomossa kuka tahansa saa kouluttaa mistä tahansa aiheesta. Onko sinulla osaamista, josta myös muut voisivat hyötyä? Haluaisitko jakaa osaamistasi ja järjestää avullamme koulutuksen? Lue ohjeet koulutuksen järjestämiseen ja ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.


1. Valitse koulutuksen aihe

Mistä aiheesta haluat järjestää koulutuksen? Mistä osaamisestasi olisi hyötyä muillekin? Howtomon perusidea lähtee liikkeelle kysymysten kysymisestä. Hyvä tapa onkin suunnitella koulutus kysymysmuotoon. Esimerkiksi: Miten valmistaudun palkkaneuvotteluihin? Miten perustan yrityksen?

Howtomon koulutukset kestävät noin kaksi tuntia, joten koulutuksen aihe kannattaa rajata sen mukaisesti.

Otsikoi koulutuksesi ajankohtaisesti; mikä on kiinnostavaa alallasi juuri nyt? Mitä erityistä juuri sinä voit asiasta kertoa?

2. Mieti koulutusmetodit

Kun koulutuksen aihe on selvillä, voit alkaa suunnitella tarkempaa sisältöä sekä koulutusmetodia.

Suosittelemme kerro ja kuuntele -konseptia, jossa yhtä luento-osuutta vastaa yksi ryhmä-, työpaja-, tai vuorovaikutusosuus. Yksi koulutus voi sisältää esimerkiksi kolme luentoa ja kolme pienryhmäkeskustea.

Kerro ja kuuntele -konseptin tavoite on varmistaa, että koulutukset ovat vuorovaikutteisia ja että niissä tapahtuu vertaisoppimista. 

 

3. Valitse aika ja mieti sopivaa paikkaa

Pohdi, milloin haluaisit järjestää koulutuksen. Mieti myös, missä koulutuksen voisi järjestää. Onko työnantajallasi sopivat tilat tai haluaisiko kaverisi yritys tarjota tilat koulutukselle?

Jos et keksi paikkaa, ei hätää, me autamme sinua löytämään tilan koulutukselle.

4. ota meihin yhteyttä

Kirjoita suunnitelmasi alla olevaan lomakkeeseen ja lähetä se meille. Suunnitelman ei tarvitse olla täydellinen. Me sparrailemme mielellämme kanssasi.

Lähetettyäsi lomakkeen olemme sinuun pian yhteydessä koulutuksen yksityiskohdista. 

Millä paikkakunnalla haluat kouluttaa
Jos sinulla on tarjota koulutukselle tila, kerro kuinka monta henkilöä tilaan mahtuu.